Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Η "μαντάμα" του Μαξίμου έκανε επίθεση σε Σαββόπουλο για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο .Η "μαντάμα" του Μαξίμου έκανε επίθεση σε Σαββόπουλο για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο .
Και να φανταστείτε, αυτό το κνώδαλο το πληρώνουμε εμείς!
( Κάποιος να του εξηγήσει τι σημαίνει «κνώδαλο», γιατί μπορεί να το μπερδέψει με τίποτα άλλο… )
    Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παρά το (δήθεν) βεβαρυμένο του πρόγραμμα, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο.
    Ο "μαντάμα" του Μαξίμου που μας είχε συνηθίσει να σχολιάζει με θαυμασμό την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τη συναυλία «
Ζει το ελληνικό τραγούδι» στο Καλλιμάρμαρο και σχολιάζοντας όσα έγιναν στις κερκίδες με τον νταή σύζυγο, αλλά επιτιθέμενος και στον Διονύση Σαββόπουλο.
    Μάλιστα ο κύριος «η καριέρα είναι χολέρα»-
που τώρα βέβαια κάνει μια χαρά καριέρα στο Μαξίμου (προφανώς η τελευταία έχει κάνει... αντιχολερικό εμβόλιο και εξαιρείται του κανόνος)- επιτέθηκε προσωπικά στον Σαββόπουλο αποκαλώντας τον και κλέφτη τραγουδιών.
    Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο στρατηγικός σχεδιαστής του πρωθυπουργού αφήνει (
πιστός στη γραμμή Πολάκη και όχι μόνο) αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, ενώ ανακατεύει με... ζηλευτή μαεστρία τους γκέι, το ναζισμό, τη θρησκεία, τον Παττακό και ό,τι άλλο έτυχε να περνά εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του.
    Ευτυχώς για την Ελένη (
Μενεγάκη), την ξέχασε...
    Δείτε την ανάρτηση Καρανίκα στο facebook.
    Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του πρωθυπουργικού συμβούλου. Μάλλον την κατέβασε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου