Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τσοχατζόπουλος: Διώχθηκα πολιτικά από Παπανδρέου-Σημίτη.



Τσοχατζόπουλος: Διώχθηκα πολιτικά από Παπανδρέου-Σημίτη.
Εδώ πλέον, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της !
http://www.euro2day.gr
    «Αν ψήφιζα σήμερα, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο, οι αποτυχημένες συνταγές, είναι όλα πια πολύ μακρύ παρελθόν. Το θεωρώ φυσιολογικό. Τη στιγμή αυτή είναι το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις».   Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στον Alpha ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τον Κορυδαλλό.
    «Πήγα φυλακή, διότι διώχθηκα πολιτικά από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη. Ξαφνικά συνελήφθην και σε μία εβδομάδα βρέθηκα στον Κορυδαλλό», σημείωσε, καταγγέλλοντας επίσης τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο για «συνωμοσία» εναντίον του στο θέμα των υποβρυχίων. «Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα», ανέφερε ο πρώην υπουργός. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Νίκο Ζήγρα «εκτελεστικό όργανο της συνωμοσίας», ενώ εκτίμησε πως το πρώτο δικαστήριο που τον καταδίκασε ήταν στημένο.
    Ο κ. Τσοχατζόπουλος υποστήριξε ότι δεν πήρε ποτέ μίζες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα». Σύμφωνα με τον ίδιο, «πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στον χώρο της ενέργειας», είπε και κατήγγειλε τον Κώστα Σημίτης ότι «άλλαξε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και ξαφνικά η χώρα αγόρασε άλλο αεροπλάνο, το F16, από αυτό που είχε προταθεί. Αυτό λέγεται παρέμβαση», ανέφερε.
    Στα περί πολυτελούς βίου, ο πρώην υπουργός ήταν απόλυτος: «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου είναι πάρα πολύ απλή και φυσιολογική. Ούτε πολυδάπανη, ούτε πολλά σπίτια», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου: «Εντάξει, έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά. Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου