Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Το πιο συγκινητικό δώρο γάμου που έγινε ποτέΤο πιο συγκινητικό δώρο γάμου που έγινε ποτέ
    Όποιος έχει χάσει ένα παιδί, ξέρει το απέραντο πένθος που γίνεται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Και όποιος έχει βιώσει τη συντριβή της απώλειας ενός παιδιού, μπορεί να καταλάβει τη συγκίνηση της Μπέκι Τέρνι με το αναπάντεχο δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, την ημέρα του γάμου τους.
    Ο γιος της Μπέκι, Τρίστον, έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως το
2015, σε ηλικία 19 ετών. Και ο σύζυγός της, Κέλι, της πρόσφερε ως δώρο τη γνωριμία με τον Τζέικομπ Κίλμπι, τον άνθρωπο που βρίσκεται στη ζωή χάρη στην καρδιά του Τρίστον, που χτυπά στο στέρνο του.
    «
Το κανονίζαμε με τον Τζέικομπ εδώ και τέσσερις- πέντε μήνες» αφηγήθηκε ο Κέλι στο BBC. «Ενθαρρύνουμε όλους να γίνουν δωρητές οργάνων. Η δωρεά οργάνων σώζει ζωές και σίγουρα άλλαξε τη δική μας για πάντα».
    Η 40χρονη Μπέκι ακούμπησε το στηθοσκόπιο στο στήθος του Τζέικομπ και άκουσε την καρδιά του γιου της. Οι φωτογράφοι του
Love Adventured ήταν εκεί για να απαθανατίσουν τη συγκινητική στιγμή και να γνωστοποιήσουν την ιστορία του ζευγαριού στα social media.
    Ο Τζέικομπ είπε στο βρετανικό δίκτυο πως η εμπειρία ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και πολύ «ζεστή». Για να παραστεί στον γάμο ταξίδεψε 3000 μίλια από την Καλιφόρνια στην Αλάσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου