Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η νέα δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα είναι τα My Market



Η νέα δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα είναι τα My Market
    Τα My Market συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με προσεκτικά βήματα και το 2017. Πριν λίγες μέρες άνοιξαν το 11ο κατάστημά τους στην Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μπότσαρη.
    Το νέο κατάστημα έρχεται να εξυπηρετήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία από ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
    Μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες ο Όμιλος My Market έχει ενισχύσει αισθητά το δίκτυο του στην Βόρεια Ελλάδα με τέσσερα ολοκαίνουργια καταστήματα (Γιαννιτσά, Λάρισα Λαγκαδά, και τώρα Θεσσαλονίκη) απαντώντας στο βασικό αίτημα των καταναλωτών για μία νέα αγοραστική εμπειρία.
    Πέραν από την απόλυτα πελατοκεντρική προσέγγιση, ο πελάτης στα My Market ζει μια διαφορετική εμπειρία: χαμογελαστοί υπάλληλοι και ράφια γεμάτα με όλα εκείνα τα προϊόντα που χρειάζεται η ελληνική οικογένεια και πάντα στις καλύτερες τιμές.
    Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Έλληνες ως απότοκο την οικονομικής κρίσης όχι μόνο έχουν μειώσει την εβδομαδιαία δαπάνη στην αγορά τροφίμων αλλά κυρίως ότι προβαίνουν στις αναγκαίες αγορές τους με κριτήριο την καλύτερη τιμή και την ελληνικότητα των προϊόντων.
    Με βασικό άξονα τις κοινωνικές ανάγκες, οι έλληνες ιδιοκτήτες, όλα αυτά τα χρόνια – περισσότερα από 40 χρόνια- πρωτοπορούν σε κάθε νέο κατάστημα που εγκαινιάζουν. Για αυτό και για συγκεκριμένη περίοδο, κάθε καινούργιο κατάστημα έχει ειδικές προσφορές για τους καταναλωτές που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.
    Και, επειδή, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη «ψήφος εμπιστοσύνης» έρχεται από την κοινωνία, δεν είναι τυχαίο ότι στην Βόρεια Ελλάδα μέρα με την ημέρα, τα My Market θεωρούνται η νέα δύναμη στην αγορά ειδών καθημερινής ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου