Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Φιλανθρωπική Συναυλία ΣΟΝΕ



Φιλανθρωπική Συναυλία ΣΟΝΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Αγαπητοί μας Φίλοι,
    Το Σάββατο, 3 Ιουνίου στις 20.00 - 22.00 ♪ ♫ , στο ‘’ΑΡΙΣΤΟΛΕΛΕΙΟ’’ Θέατρο Θεσσαλονίκης, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος ( ΣΟΝΕ ) ( που συγκροτείται από νέους μουσικούς από όλη την Ελλάδα ) διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία,  υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.
    Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος, Γιώργος Ασαρτζής.
    Στο πιάνο: Ο Γιώργος Τζιαφέττας.
    Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος  Π. Γκιουλέκας.
    Παράλληλα συμπράττει ο Σύνδεσμος ‘’ΚΙΒΩΤΟΣ’’ της Ολιστικής Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων ( Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας ) εκθέτοντας ζωγραφικά έργα των μελών του Αποστράτων Αξιωματικών κ.κ. Ευαγγέλου Κουμπή, Γεωργίου Στράγκα, Ιωάννη Σωπασή, Ευαγγέλου Κότση και του Προέδρου του Συλλόγου Ζωγράφων Β. Ελλάδας κ. Περικλή Μπαλάφα.
    Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.
   Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στον σύλλογο "Η ΛΑΜΨΗ" για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελεί και για την σωματική αποκατάσταση του μέλους της ΣΟΝΕ Χρήστου Τιτίρλα του Βασιλείου, λόγω τροχαίου ατυχήματος στις 1/2/17.
    Τιμή εισιτηρίου: 10€. Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία της ''ΛΑΜΨΗΣ''. Tηλ: 2310943396 / Κλεάνθους  5  &  Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη.  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 το έως τις 17.00. 
  Ώρα προσελεύσεως 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου