Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Και στη Θεσσαλονίκη ανοιχτά τα καταστήματα 30 Κυριακές το χρόνο .



Και στη Θεσσαλονίκη ανοιχτά τα καταστήματα 30 Κυριακές το χρόνο .
Υπουργός: «Φυσικά διαφωνούσαμε, αλλά μας είπαν να το κάνουμε» !
Δοξάστε τους….. Ή φτύστε τους, εάν προτιμάτε…
http://www.seleo.gr/
    Περίπου 30 Κυριακές θα ανοιγουν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.
    "Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στο Δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στο Δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος" όπως είπε ο υπουργός.
    Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο συνέχισε: "Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εκσυγχρονισμό".
    Πίσω από τις γραμμές αυτές φαίνεται ότι διευρύνεται το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, ανοίγει το κέντρο του Πειραιά, όλη η παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής και προφανώς και το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα που είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Ο υπουργός σε ερώτηση πότε θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς ψήφιση είπε μέχρι τις 15 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου