Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Αγγελία στη Σκόπελο -1.500 ευρώ, αυτοκίνητο, σκάφος και διαμέρισμα με πισίνα σε ανειδίκευτο εργάτη.Αγγελία στη Σκόπελο -1.500 ευρώ, αυτοκίνητο, σκάφος και διαμέρισμα με πισίνα σε ανειδίκευτο εργάτη.
Επειδή μου φάνηκε πολύ καλή περίπτωση, πήγα και είδα τι γίνεται.
Θα τα δείτε ενδιάμεσα του κειμένου.
    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει αγγελία που δημοσιεύθηκε από εφημερίδα στην Σκόπελο, καθώς ο εργοδότης δίνει 1.500 ευρώ σε ανειδίκευτο εργαζόμενο και πολλές ακόμη παροχές, με αποτέλεσμα όσοι την διάβασαν να μην πίστευαν στα μάτια τους.
    Συγκεκριμένα σύμφωνα με το skopelos-news, η αγγελία αναφέρει:
    Ανειδίκευτος εργάτης ζητείται να εργαστεί στη Σκόπελο σε ταβέρνα, μισθός 1.500 ευρώ καθαρά, ( αυτό καλό είναι ! ) δίνεται διαμέρισμα κοντά στη θάλασσα με πισίνα( εννοεί παράγκα με γούβα 2 μέτρα με λασπόνερα)  όλα τα ένσημα πενθήμερο εργασίας, καλό περιβάλλον, με καφέ και φαγητό τέσσερις φορές την ημέρα, ώρες εργασίας 5, το αφεντικό θα του κάνει και θελήματα ( είναι ολίγον… «κουνιστός» ), ποτό το βράδυ θα είναι δωρεάν (νερό ή αναψυκτικό ) καθώς θα του προσφέρουμε και μία κοπέλα ( από δίπλα, 75 χρονών )για να του κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι καθαριότητας, έχουμε και αυτοκίνητο για βόλτες ( ΦΙΑΤ 127 του 1972,που θέλει επισκευή σασμάν ) καθώς και σκάφος ( βαρκούλα με κουπιά )  πρόσφορα για να μην στεναχωριέται καθως και tablet με wi fi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου