Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Πέντε πράγματα που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε ένα σπίτι


Πέντε πράγματα που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε ένα σπίτι
    Είτε είσαι προληπτικός είτε όχι, σίγουρα θα έχεις ακούσει για πράγματα και καταστάσεις που μπορεί να σου φέρουν τύχη. Είτε μπορεί να τα φοράς επάνω σου είτε να τα έχεις στο σπίτι σου.
    Κάποια, λοιπόν, από τα αντικείμενα ή και τα χρώματα του σπιτιού θεωρούνται από κάποιους πιο τυχερά.   Τόσο ώστε αν τα έχεις στο σαλόνι ή στο δωμάτιό σου μπορεί να αλλάξουν τη διάθεση και γιατί όχι, την τύχη σου.
    Δες πέντε από αυτά παρακάτω
Πέταλα
    Πολλοί πολιτισμοί θεωρούν ότι ένα πέταλο στην πόρτα φέρνει καλή τύχη. Άλλοι πιστεύουν ότι το κενό πρέπει να είναι προς τα πάνω, ενώ άλλοι το αντίθετο. Όπως και να έχει είναι ένα αντικείμενο που θεωρείται ότι φέρνει καλούς οιωνούς στο σπίτι.
Φρέσκα λουλούδια
    Όσοι έχουν ασχοληθεί και πιστεύουν στο feng shui γνωρίζουν πως τα λουλούδια είναι σύμβολα καλής τύχης. Το σημαντικό είναι να μην έχουν αγκάθια.
Καθρέπτης απέναντι από ένα ωραιό σημείο του σπιτιού
    όλα τα σπίτια έχουν καθρέπτες. Αλλά η θέση τους μπορεί να φέρει μεγαλύτερη τύχη και θετική ενέργεια.  Σύμφωνα με το feng shui οι καθρέπτες πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν θετική ενέργεια. Βάλτε τον, λοιπόν, σε ένα σημείο που να αντικατοπτρίζει κάτι όμορφο, όπως πχ έναν όμορφο πίνακα, την αυλή σας ή ένα βάζο με λουλούδια.
Διακοσμητικά με ελέφαντες
    Αυτά τα αγαπημένα σε πολλούς ζώα θεωρούνται σοφά και πιστά γι αυτό και αποτελούν σύμβολο της τύχης. Βάλτε, λοιπόν, ένα μικρό μπιμπελό ή έναν πίνακα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.
Χαμομήλι
    Το χαμομήλι χαλαρώνει και καταπραΰνει τον οργανισμό. Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως σε αρκετούς πολιτισμούς θεωρείται σύμβολο της καλής τύχης. Βάλτε λίγη ποσότητα φρέσκο χαμομήλι σε ένα δοχείο στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου