Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2020)
    Όταν παρακαλούσαμε και ευχόμασταν να υπάρξει μια λύση στον ΟΑΣΘ με το διαρκές «στριμωξίδι» σε όλες τις γραμμές, σε όλες τις ώρες, ελπίζαμε πως θα ερχόταν μετά από ενέργειες του ίδιου του ΟΑΣΘ ή άλλων φορεων του δημοσίου. Δεν περιμέναμε, η λύση να έρθει ΜΟΝΗ ΤΗΣ! Και να λέγεται «ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ»! Πράγματι, ο αριθμός των ατόμων που μετακινούνται πλέον με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, έχει μειωθεί δραματικά, λόγω φόβου από τον κορονοϊό. Τα λεωφορεία, σε πολλές περιπτώσεις, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ! Ο πανικός που έχει επικρατήσει, είναι μεγάλος, και δεν αδικώ τον κοσμο. Και εγώ, από τον συγκεκριμένο φόβο, αποφεύγω πλέον να μπαίνω σε λεωφορείο, γεμάτο ή άδειο. «Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε» ,λέει η παροιμία. Και στο κάτω – κάτω, ανήκουμε και στις «ευπαθείς» ομάδες….
------------------------------------------
    Ο Κώστας Βουτσάς, δεν είναι πιά μαζί μας…. Μετά από 18 μέρες στην εντατική, έφυγε για το τελευταίο ταξίδι του. Στα 88 του χρόνια. Μας άφησε ωραίες στιγμές, ιδιαίτερα με τις ταινίες του της δεκαετιας 60. Θα τον θυμόμαστε, σαν μια ακόμη αναφορά στα νεανικά μας χρόνια.
------------------------------------------
    Το να σταθμεύουν μόνιμα πολεμικά μας πλοία στη Σούδα, είναι μια πολύ καλή ενέργεια. Βασικά, είναι κοντά στα γεγονότα και τις κρίσιμες καταστάσεις που συνεχώς «τροφοδοτούν» οι διπλανοί «φίλοι» μας. Και στο κάτω – κάτω, με το να έχουμε όλα τα πολεμικά στον Πειραια, σε κάποια εντελώς ακραία περίπτωση, μπορεί να γίνει ελληνικό «Πέρλ Χάρμπορ». Ίσως έπρεπε να είναι περισσότερα από ένα υποβρύχιο και μια φρεγάτα, όμως για αρχή, καλά είναι και αυτά.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου