Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ημερήσια Εκδρομή στο Λουτράκι - Περαχώρα την 22 Μαρ 2020


Ημερήσια Εκδρομή στο Λουτράκι - Περαχώρα την 22 Μαρ 2020
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη αλλά και απλοί φίλοι (στρατιωτικοί και μη) του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Διαβιβάσεων προσκαλείσθε, την 22α Μαρ 2020, στη ημερήσια εκδρομή μας στα αξιοθέατα του Λουτρακίου – Περαχώρας.
    Στη περιήγηση αυτή θα σταθούμε μεταξύ άλλων σημείων στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου, στον Αρχαιολογικό χώρο του ακρωτηρίου Ηραίου Περαχώρας, σε έναν από τους πλέον παλαιούς και ενεργούς ακόμα φάρους του Πολεμικού μας Ναυτικού, στη λιμνοθάλασσα Βουλιαγμένης όπου και θα γευματίσουμε και φυσικά στην πανέμορφη πόλη του Λουτρακίου για ένα αναζωογονητικό απογευματινό περίπατο.
    Η εκκίνηση/επιβίβαση θα γίνει στις 08:30, από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου και στη συνέχεια θα κινηθούμε μέσω Αττικής Οδού και της Νέας Εθνικής Αθηνών Κορίνθου προς τον προορισμό μας. Στο σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και στην Παλαιά Γέφυρα Ισθμού, την 08:45 και 10:00 αντίστοιχα, είναι δυνατόν να παραλάβουμε επιβάτες που θέλουν να κινηθούν με ΜΜΜ. Στην επιστροφή θα ακολουθήσουμε το ίδιο δρομολόγιο.
     Επιστροφή στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το αργότερο μέχρι την 20:30 της ίδιας μέρας.
    Το εισιτήριο συμμετοχής είναι 15€ ανά άτομο και η πληρωμή θα γίνεται με την επιβίβαση.
    Οι εκδρομείς προτείνεται να φορούν άνετα και ζεστά ρούχα εποχής, χαμηλά υποδήματα περιπάτου, καπέλο και γυαλιά ηλίου και να έχουν φωτογραφική μηχανή όσοι επιθυμούν.
    Η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί αν η συμμετοχή είναι χαμηλή ή οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές.
    Η εκδρομή είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία, ήπιας έντασης και κόπωσης, ανοικτή σε όλους τους αποδέκτες της παρούσας εφημερίδας καθώς και των συγγενών ή φίλων αυτών.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ονοματεπώνυμο, αριθμό συμμετεχόντων, αριθμό κινητού τηλεφώνου και σημείο επιβίβασης το αργότερο μέχρι την 19 Μαρ 2020, είτε καλώντας είτε στέλνοντας μήνυμα SMS στους διοργανωτές, μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, στα κινητά τηλέφωνα 6973557400 (Υπτγος έ.ά Σπυρίδων Πανταζάτος) και 6937073513 (Ταξχος έ.ά Αλέξιος Καρατσικάκης)
Το ΔΣ του ΣΑΑΔΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου