Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κορωναϊός: Η διαδρομή της 38χρονης - Οικειοθελώς σε καραντίνα οι συγγενείς


Κορωναϊός: Η διαδρομή της 38χρονης - Οικειοθελώς σε καραντίνα οι συγγενείς
    Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού εντοπίστηκε και στη χώρα μας, καθώς μια 38χρονη μητέρα ενός παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν η 38χρονη, που είναι μητέρα ενός παιδιού, ένιωσε μια αδιαθεσία και επισκέφθηκε το συγκεκριμένο νοσοκομείο, που είναι νοσοκομείο αναφοράς.
    Η ίδια είχε επιστρέψει από την Ιταλία την
Κυριακή. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας της είναι αρκετά καλή, καθώς δεν έχει υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες η 38χρονη έχει δέκατα.
    Την ίδια ώρα, πάντως, στο νοσοκομείο υπάρχει μια νευρικότητα από την πλευρά των ασθενών και των συγγενών τους για να μην κολλήσουν κι αυτοί. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί είναι αυτοί που «γκρινιάζουν» με τους γιατρούς, όμως, να είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας.
    Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να ελεγχθεί όπου και διαπιστώθηκε εργαστηριακά ότι έχει μολυνθεί από τον ιό. Στο νοσοκομείο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, τόσο σε ό,τι αφορά στους χώρους όσο και στο προσωπικό. Μάλιστα, οι συγγενείς της έχουν ζητήσει να τεθούν και έχουν τεθεί σε οικειοθελή κατ' οίκον περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου