Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/8/2019)
    Επειδή κάποιοι από εμάς ( ΟΧΙ ΕΓΩ! ) ασχολούνται με το κυνήγι ( το παραδοσιακό, όχι «το άλλο» ) σήμερα μπορούν να δούν τι επιτρέπεται και τι όχι, κατά την φετεινή κυνηγετική περίοδο. Δυστυχώς, λόγω πεποιθήσεως, δεν μπορώ να τους δώσω ευχές
------------------------------------------------
    Αυτός ο Ποινικός Κώδικας, από τα πολλά «μπαλώματα» έχει γίνει σαν κουρελού, από αυτές που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας με τα υπόλοιπα από υφάσματα ή τα κατεστραμένα ρούχα. Ανάλογα με τα «γιαλιά» που φορούσε κάθε κυβέρνηση, άλλαζαν κάποια άρθρα. Αυτό όμως που έγινε με το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απερίγραπτο! Σε όποιο αδίκημα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οι δράστες είναι δικοί του ή τελος πάντων της ίδιας ιδεολογίας, οι ποινές μετατράπηκαν σε ελαφρύ χαδάκι στο κεφάλι. Τώρα, έρχεται η ΝΔ να… «επαναφέρει την τάξη»! Και βέβαια, οι «επιδιορθώσεις» σωστά στοχεύουν. Όμως, το κύριο πρόβλημα, είναι ο παραλογισμός στην επιβολή ποινών! Επιβάλουν οι δικαστές, ποινές εντελώς παράλογες, είτε σε φυλάκιση, είτε σε πρόστιμα. Ποινές, που εκ προοιμίου ξέρουν ότι δεν θα εκτιθούν, αφού τα «νομικά τερτίπια» είναι αμέτρητα και τα ισόβια λ.χ. γίνονται δέκα χρόνια και πάει λέγοντας. Κατι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση, σε ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ. Εάν σε 4 χρόνια επιστρέψει αριστερή κυβέρνηση, θα έχουμε τα ίδια, με επιστροφή όλων των άρθρων που τώρα τροποποιούνται. Δεν γίνεται τα πλημμελήματα να γίνονται κακουργήματα και τα κακουργήματα, πλημμελήματα. Ποιος «δουλεύει» ποιόν; Αποδεικνύεται και πάλι, πως έιμαστε κράτος «ό τι τύχει».
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου