Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2019)
    Σαν σήμερα, επίσημα τέλειωσε ο συμμοριτοπόλεμος ( «εμφύλιος» για μερικούς…) με νικητές και ηττημένους. Μόνο που οι νικητές «επαναπαύθηκαν στις δάφνες τους» ενώ για τους ηττημένους, δεν τέλειωσε ποτέ! Στα υπόψιν αυτό….
------------------------------------------------
    Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι. Τους ευχόμαστε «καλή επιτυχία». Ένα είναι βέβαιο, πως θα τα πάνε καλύτερα από την προηγούμενη διοίκηση. Φυσικά, έγινε το αναμενόμενο, αφού μερικοί Δημ. Σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με άλλους συνδυασμούς, συγκεκριμένα του Κ. Ταχιαόυ, προσχώρησαν στην παράταξη του κ. Ζέρβα. Αναμενόμενο, γιατί δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές «επι του πρακτέου».Οπότε, οι «7» έγιναν «12» και οι «11» έγιναν «6». Καλή επιτυχία, λοιπόν.
------------------------------------------------
    Έ μάλλον το παρακάνουν ( το ξαναείπαμε) οι ελεγκτές της εφορίας. Αυτή τη φορά, στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ καφενείο ορεινού χωριού ( πόσους κατοίκους έχει;;) όπου «έγραψαν» τον καφετζή, γιατί… καθάριζαν πατάτες η νύφη και η πεθερά του! Έλεος! Και ύστερα, διαμαρτύρονται γιατί τρώνε ξύλο! Τι θέλουν να τους δώσουν. Λουλούδια και σοκολατάκια; Εκεί πάντως, το ξύλο το γλύτωσαν, ή γιατί ο καφετζής ήταν αδύναμος, ή γιατί ήταν νομοταγής πολίτης. «Νομοταγής», λέμε… Σε ποιους νόμους, σε αυτούς που εφαρμόζονται ή στους άλλους;;;
------------------------------------------------
    Μια – μια, οι ιδεοληπτικές κυβερνητικές αποφάσεις της «πρώτης φοράς αριστερά», καταργουνται και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Υπόψη, πως η κανονικότητα, δεν είναι απαραίτητα και σωστή. Τώρα καταργήθηκαν οι αποφάσεις για τα διπλώματα οδηγήσεως ( βασανιστικές διαδικασίες και χρονοβόρες) και οι αντιρησίες συνειδήσεως ξαναυπηρετούν 15 μήνες, από 12.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου