Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2019)
  Φαίνεται πως ξεγελαστήκαμε προχτές με τον κακόμοιρο τον καφετζή στο ορεινό χωριό, που του έριξαν πρόστιμο επειδή καθάριζαν πατάτες η νύφη και η πεθερά του. Και αυτό, γιατί όπως φανερώνεται, δεν ήταν και τόσο κακόμοιρος, αφού απασχολούσε και παιδιά του χωριού, χωρίς να πληρώνει ασφάλειες κτλ.  Φαίνεται πως την έχει σύστημα την «αμάκα»
------------------------------------------------
    Νωρίς – νωρίς, μείναμε χωρίς «δικεφάλους» στην Ευρώπη… Τόσο οι ασπρόμαυροι, όσο και οι κιτρινόμαυροι, την «πάτησαν» από χειρότερες ομάδες, λόγω των δικών τους λαθών. Είτε γενικώτερων λαθών ( ΑΕΚ), είτε αγωνιστικών ( ΠΑΟΚ). Τι να πούμε; Μόνο πως…. «τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους». Τώρα, ή μεταξωτά βρακιά δεν έχουν, ή δεν έχουν επιδέξιους κώλους…..
------------------------------------------------
    Φαίνεται παράξενο και απρόσμενο το ότι τις τελευταίες μέρες «πλάκωσαν» λαθρομετανάστες και λαθρομεταναστόπουλα στα νησιά, με βάρκες από την Τουρκία; Καθόλου παράξενο, αφού το έχουν ήδη πεί οι… γείτονες, πως θα μας γεμίσουν λαθρομετανάστες! Και μην ξεχνάμε, πως ο πόλεμος δεν είναι απαραίτητο να γίνεται με ντουφέκια και κανόνια. Υπάρχουν και πολλά άλλα μέσα, που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
------------------------------------------------
    Γιατί τα συνέλαβαν τα παληκάρια στη Ρόδο; Επειδή παρακολουθούσαν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που έκαναν ελέγχους; Από πότε απαγορεύεται αυτό; Δημοκρατία έχουμε, οπότε…..
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου