Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Tο ψεματάκι της Έφης Αχτσιόγλου για το πτυχίο του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ


Tο ψεματάκι  της Έφης Αχτσιόγλου για το πτυχίο του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Προσπάθεια να υποτιμήσει τον νέο διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, τον οποίο πρότεινε για τη θέση η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε χθες η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.
    Το πρώτο (αρνητικό) σχόλιο που έκανε η κυρία Αχτιόγλου για τον διοικητή του ΟΑΕΔ ήταν για ...το πτυχίο του και ήταν εμφανής η προσπάθειά της να τον υποβαθμίσει, γράφοντας στο Twitter:
    Αντί δηλαδή η πρώην υπουργός να χαιρετίσει το γεγονός ότι ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ έχει πολλά πτυχία και διδακτορικό, ήταν καθηγητής στις ΗΠΑ και εργάστηκε στο Κογκρέσο, Γερουσία και Κυβέρνηση ΗΠΑ, επί Ομπάμα, τα έτη 2009-2017, επέκρινε το γεγονός ότι δεν έχει ...αναγνωρίσει το πτυχίο του στον αρμόδιο ελληνικό οργανισμό!
    Η κυρία Αχτσιόγλου μάλιστα επιτέθηκε στον νέο διοικητή και στην παρέμβασή της στην αρμόδια επιτροπή λέγοντας: «Το πρόσωπο που επέλεξε η κυβέρνηση της ΝΔ για διοικητή του ΟΑΕΔ, που σημειωτέον δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο, εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή να αγνοεί βασικά δεδομένα της ελληνικής αγοράς εργασίας, αλλά και να διακατέχεται από μια εντελώς στρεβλή αντίληψη για τις αιτίες της ανεργίας στη χώρα μας. Κατά τον κ. Πρωτοψάλτη, η κύρια αιτία της ανεργίας στην Ελλάδα είναι η έλλειψη δεξιοτήτων και κατάρτισης των ανέργων...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου