Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/8/2019)
    Κανείς δεν αμφισβητεί, πως οι εισαγγελείς, πρόεδροι πρωτοδικών και λοιποί δικαστικοί, είναι κύριοι. Και έτσι πρέπει να αποκαλούνται. Όμως, ΜΟΝΟΝ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝΤΑΙ! Δεν είναι δυνατόν, να γράφουμε πως … «Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κύριο εισαγγελέα ( κτλ)». Το «κύριο» σε αυτή την περίπτωση, είναι ΛΑΘΟΣ! Γιατί, με την ίδια  λογική θα γράφαμε « ο Γιάννης αγόρασε ψωμί από τον κύριο φούρναρη» ή «προμηθεύτηκε τα εισιτήρια από τον κύριο ταμία». Όλοι οι παραπάνω, είναι κύριοι, όμως στον γραπτό λόγο υπάρχουν κανόνες.
------------------------------------------------
    Ώπα της! Πρώτη αγωνιστική, και φαίνονται οι διαθέσεις! Τι VAR και ΞΕ-VAR μου λέτε τώρα… Πεναλτάρα κέρδισε ο Αστέρας στο ΄80΄, το είδε όλος ο κόσμος, το έδειξε ΚΑΘΑΡΑ και το VAR (το ν. 11 του Ολυμπιακού πέταξε κάτω τον παίκτη του Αστέρα) το είδε και ο διαιτητής, αλλά… έπλεκε κοπανέλι! Μια νέα «παράγκα» ανατέλει, ή αναβιώνει η παλιά; Πολύ φοβάμαι, πως… έπεται συνέχεια!
------------------------------------------------
    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ! Η Σάμμερ παντρεύτηκε την Αν, και τώρα, είναι στα… διαζύγια! Η μία είναι στη NASA και η άλλη στην Πολεμική Αεροπορία! Και τώρα, λόγω … διαστημικής αξιόποινης πράξης, θέλουν να γυρίσουν την Αν από το Διαστημικό Σταθμό όπου την έστειλαν. Ντροπής πράγματα….
------------------------------------------------
    Και μια που είπαμε για λεσβίες, ας πάμε ναι στην Λέσβο, όπου ανήλικος λαθρομετανάστης σκότωσε με ( το προσφιλές τους όπλο) μαχαίρι συνομήλικό του λαθρομετανάστη, και τραυμάτισε ακόμα δυό – τρείς. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Χωρίς κολώνιες, μυρωδικά και .. αθώα χαμόγελα! Εάν γράψω αυτό που θέλω, θα με πούν «ρατσιστή». Έ, σε αυτό το θέμα, ΕΙΜΑΙ!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου