Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2019)
    Πόσο ηλίθιοι ή «στημένοι» είναι μερικοί…. Η Αστυνομία ξεκαθάρισε 4 «καταλήψεις» στα Εξάρχεια, και οι… πολίτες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας (!!!!!) για τις εκκενώσεις από λαθρομετανάστες που έμεναν στα κτίρια! Προφανώς, δεν ήταν κάτοικοι των Εξαρχείων, γιατί, εάν ήταν, θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Και φυσικά, το ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για…. αντιδημοκρατικά μέτρα!
------------------------------------------------
    Βγήκαν και οι Βάσεις…. Αγωνία, προσδοκία, χαρά, λύπη, δικαίωση, ελπίδα, απογοήτευση… Όλα αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν όλους,όσους έδωσαν εξετάσεις. Σε όσους πέτυχαν, εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. Σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος τους λέω πως ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Με περισσότερο διάβασμα, περισσότερη τύχη, ρεαλιστικώτερες επιλογές ίσως, μπορεί του χρόνου να είναι καλύτερα, και τους το εύχομαι! Δεν ξεχνώ και τη δική μου εμπειρία, που έδωσα δύο φορές για αρχιτεκτονική, νομίζοντας πως θα με δούν όμορφο και θα με περάσουν. Όταν έκανα πιο ρεαλιστική επιλογή, την Τρίτη χρονιά, πέρασα στη ΣΣΕ. Τι σχέση έχει η ΣΣΕ  με την αρχιτεκτονική; ΚΑΜΙΑ! Κάποια πίκρα πάντα μένει, όμως πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να αφήνουμε πίσω μας, όσο μπορούμε, τις κακές αναμνήσεις….
------------------------------------------------
    Καλά, πανεπιστημιακός γιατρός «συνελήφθη» με φακελάκι ( το… γνωστό!) , καταδικάστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ακόμη συνεχίζει το…. ακαδημαϊκό του έργο στο ΠΓΝΑ; Άραγε, τι διδάσκει; Τρόπους δωροληψίας;
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου