Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/8/2019)
      Ανυπόφορη η ζέστη! Όποιος δεν είναι σε θάλασσα, την έχει «βαμένη», και μάλιστα με καρά-μπογιά! Ούτε σκέψη να πάει στην αγορά για διάφορα ψώνια, που δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Εδώ και τρείς μέρες ( μόνο;;;) στο σπίτι με αιρ-κοντίσιον στο φούλ, και ούτε σκέψη για ξεμύτισμα προς τα έξω! Πού θα πάει, θα περάσει…..
------------------------------------------------
    Το να «μετακομίζουν» με συγχωνεύσεις κάποιες «ομαδούλες» της Α1 μπάσκετ σε άλλες πόλεις, πάει καλά. Στο κάτω – κάτω, μικρά ονόματα είναι και σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Το να συζητά όμως ολόκληρος «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» με την γνωστή ιστορία του, να μετακομίσει στη Δράμα, όπου βέβαια υπάρχει κατάλληλο γήπεδο αλλά δεν υπάρχει καμία αομάδα σε Εθνικά Πρωταθλήματα ( αλήθεια, τι έγινε ο ΚΑΟΔ;) έ, αυτό πάει πολύ! Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Νεοσμυρνιώτες, και έχουν δίκιο!
------------------------------------------------
    Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται! Έτσι και στον «ΗΡΑΚΛΗ» ( ποδόσφαιρο) προσπάθησαν να βρούν «επενδυτή» δυό φορές, με Ελληνοαμερικάνο και Ελληνοκαναδό. Αυτά, δεν γίνονται, αποδείχτηκε στην πράξη. Δυστυχώς, από ότι βλέπω, η μόνη λύση είναι να ξεγραφτεί από τους Ηρακλειδείς η τωρινή ομάδα ποδοσφαίρου ( που δεν υπάρχει…) και να αρχίσουν ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Από τα ερασιτεχνικά; ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ! Ο «ΗΡΑΚΛΗΣ» δεν χάνεται, παρά τις προσπάθειες εχθρών και… «φίλων». Έτσι, φιλοξενούμενοί μας;;;;
------------------------------------------------
    Ήδη, όλοι ( κυρίως οι νέοι ) κυκλοφορούν με το κινητό στο χέρι, και μιλάνε μόνοι τους ή στέλνουν μηνύματα με ένα χαζό χαμόγελο. Εάν υιοθετηθεί και η «νέα τάση»  για διακοπές μοναχικές με μόνη παρέα το κινητό, έ, είναι το κερασάκι στην τούρτα! Κατ’ αρχή θα προκαλέσουν πρόβλημα στους «ομπρελάδες» στις παραλίες, αφού η μία καρέκλα και οι δυό ξαπλώστρες σε κάθε ομπρέλα, θα είναι παραπανίσιες, Μία ξαπλώστρα θα είναι αρκετή. Και πόσες ανάγκες θα μπορεί να ικανοποιήσει το κινητό; Άσε, μιλάμε για πολύ «βαρεμένα» άτομα….
------------------------------------------------
    Έχουμε και τους άλλους, που έκαναν βότκα από το Τσερνομπιλ στο οποίο η ραδιενέργεια «καλά κρατεί» παρά τα 30 χρόνια που πέρασαν. Και όσο και εάν οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτή η βότκα δεν έχει ίχνος ραδιενέργειας, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Ακόμα και εάν έχουν δίκιο! Θα έπινες εσύ τέτοια βότκα;;;;;
------------------------------------------------
    Ναι, εντάξει τώρα! Οι μετακινήσεις της ηγεσίας του ΥΕΘΑ θα γίνονται με βανακι! Για πόσο καιρό; Πρέπει να αλλάξουν και κάποιοι κανονισμοί, που λένε τι είδους αυτοκίνητο για την μεταφορά του δικαιούται ο καθένας, εάν δικαιούται. Πού είναι εκείνοι οι ωραίοι υπουργοί του παρελθόντος που ξόδευαν και 700.000 για θωρακισμένες Μερσεντές, λές και ήταν πρόεδροι των ΗΠΑ….. Πάντως, δεν το βλέπω να κρατάει πολύ καιρό….
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου