Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτο τροχαίο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ



Απίστευτο τροχαίο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ
ww.newsbomb.gr/
    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας (29/01) στη Χίο, με εμπλεκόμενους δύο βουλευτές.
    Τι κι αν οι δυο τους έχουν συγκρουστεί αρκετές φορές στη Βουλή, αυτή τη φορά κατάφεραν να τρακάρουν και τα αυτοκίνητά τους. Ο λόγος για τον συνεργάτη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, του οποίου το Ι.Χ. συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, τη στιγμή που κατευθυνόταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη της Χίου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου Χίου, τα δύο Ι.Χ. τράκαραν με αποτέλεσμα του αυτοκίνητο του κ. Μηταράκη να υποστεί ζημιά και στις δύο αριστερές του πόρτες.
    Ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον απρόσεκτο οδηγό, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για τον Συριζαίο βουλευτή της Χίου.
    «Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη.
    «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κάπως έτσι η αρχική αμηχανία και ο εκνευρισμός μετατράπηκαν σε εύθυμη διάθεση.
    Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μηταράκης, ο οποίος, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, σχολίασε με χιούμορ: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου