Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/1/2018)
Ανδρέας
    Αφού το έμαθα και αυτό, μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος! Τα σάντουιτς φταίνε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου!!! Το είπαν Αγγλικές μελέτες….  Φαίνεται πως οι φίλοι μας, από τις πολλές μελέτες, μελετούν και τα…. αμελέτητα!
-------------------------------------
    Σιγά να μην αφήσουν οι Γερμαναράδες τον Μακρόν να κάνει κουμάντο….
-------------------------------------
    Το άγχος της επιβίωσης, στέλνει τους Έλληνες μέχρι και στην… Τσεχία! Πάνε, όπου τους «τάξουν» δουλειά. Αυτό λέγεται ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ! Όσο για τα περιβόητα γραφεία ανθρωπίνου δυναμικού, αφού δεν πάνε να τα κάνουν «θερινά» και να στείλουν τους υπεύθυνους στο Νοσοκομείο, έ, τι να πώ…..
-------------------------------------
    Το 1996, στα Ίμια, βρήκαν στην ελληνική εξουσία «φοβισμένα λαγουδάκια» όπως λέει και ο φίλος μου ο Ναούμ. Και… ευχαριστήσαμε τους Αμερικανούς που μας… γλύτωσαν!!!!!!! Γλύτωσαν την Ελλάδα από την Τουρκία σε ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! Πότε νίκησαν οι τούρκοι την Ελλάδα στη θάλασσα; Μην το ψάχνετε, ΠΟΤΕ! Όσο για τον… Καλντερίμ, λέει για να πεί.
-------------------------------------
    Και κάτι για το ζεϊμπέκικο. Είναι χορός ΨΥΧΗΣ και δεν μαθαίνεται σε χοροδιδασκαλείο. Σηκώνεσαι και χορεύεις, όταν «μερακλωθείς», και χορεύει η ψυχή σου και όχι τα πόδια σου. Ας τα διαβάζουν αυτά κάποιοι που σηκώνονται για να κάνουν… γυμναστικές ασκήσεις. Και, υπόψη, είναι ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ χορός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου