Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/1/2018)ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/1/2018)
Ανδρέας
    Η Κοκαλίτσα, μπορεί να είναι ή να μην είναι πρωταθλήτρια του κίκ-μπόξιγκ, αλλά θα μπορούσε να είναι πρωταθλήτρια σε πολλά άλλα πράγματα…….
----------------------------------
    Αυτό με το ''Happy Friday'' στα σχολεία, εφαρμόζεται και σε άλλα. Όπως πχ στο Ωραιόκαστρο, στο σχολείο της εγγονής μου.
----------------------------------
    Τσίπρας και Ζάεφ το κουβέντιασαν στο Νταβός. ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ! Τελικά, από ό τι είπαν, δεν αναφέρθηκε πουθενά η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για το όνομα. Το έχουν μυστικό ή το φυλάνε για έκπληξη; Το θέμα, είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Το σύνταγμά τους, ας το κάνουν όπως θέλουν. Ας βάλουν μέσα και την Disneyland εάν τους βολεύει. Δικαίωμά τους. Ελπίζω, πως οι περίφημες «κόκκινες γραμμές» είναι το όνομα! Μια ευκαιρία στον Τσίπρα να κερδίσει υποστηρικτές.
----------------------------------
    Καλά είναι τα ΟΕΜ ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα συνεργεία όμως, ξέρουν από πού θα τα πάρουν; Ελπίζω πως ΝΑΙ, γιατί διαφορετικά, να ΄χαμε να λέγαμε!
----------------------------------
    Είπα πως δεν θα ασχοληθώ με το Survivor και εξακολουθώ να το λέω. Όμως, υπάρχουν κάτι «νούμερα» ( πολλά… ) που πάνε γυρεύοντας. Αλλά γιατί όχι; Στην΄Ελλάδα, είσαι ό τι δηλώσεις! Μέχρι και αστροναύτης!
----------------------------------
    Πού είναι κ. Καμμένε το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που υποσχέθηκες πως θα επιστραφεί; Κοτζάμ…. Πολυνομοσχέδιο περάσατε, δυό γραμμές δεν μπορούσατε να βάλετε;;;;; Η κοροϊδία συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου