Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/1/2018)
Ανδρέας
    Καλά, την μείωση στη σύνταξη, την περιμέναμε. Είναι τα αναδρομικά που κόπηκαν. Από πού και ως πού όμως, οι τράπεζες άρχισαν κρατήσεις 4 ευρώ για το επίδομα του ΕΚΟΕΜΣ; Ποιος ενημερώθηκε; Αποφασίζουν και διατάζουν; Προφανώς, αφού τους έχουν δώσει αυτό το δικαίωμα! Μπορεί κανένας να μας ενημερώσει περισσότερο;;;;
    Και ενώ είχα αυτές τις σκέψεις, βρίσκω στα εισερχόμενα ε-μαιηλ μου μήνυμα από την τράπεζα με το οποίο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ 4 ΕΥΡΩ ως αντιλογισμό! Οπότε, οι … «θεωρίες συνωμοσίας» καταρρέουν!
---------------------------------------------
    Η «νυφίτσα» ο Νίμιτς  περιγράφει την στάση της κυβέρνησης σαν «ειλικρινή» και «ενεργητική», για το Σκοπιανό. Αυτό, φυσικά, ξέρετε τι σημαίνει!
---------------------------------------------
    Όσοι περιμένουν…. «εξ ύψους παρηγορίαν» ή τον… «από μηχανής θεόν», μπορούν ανεμπόδιστα να ψάξουν, μήπως είναι τυχεροί της φορολοταρίας. Ελλάς Ελλήνων Τζογαδόρων!
---------------------------------------------
    Αυτοί οι Συριζαίοι, δεν έχουν ντίπ τσίπα επάνω τους. Παράδειγμα κάποιος Παπαδημούλης που με την γνωστή τακτική βρέθηκε από κλητήρας δήμαρχος, γίνεται υβριστής όλων όσων ήταν παρόντες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Και δεν τα λέει σε κουβέντες με φίλους, ούτε σε ΜΜΕ «ημέτερα» ή μη, αλλά τα σέει και τα γράφει ΕΠΙΣΗΜΑ προς το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, του οποίου είναι μέλος! Και ισχυρίζεται, πως έιναι… Έλληνας! Και είναι ψεύτης! Και το ξέρει, αλλά πέρα βρέχει. Το έσχατο όριο του αρριβισμού και της ξεφτίλας! Δοξάστε τον….
---------------------------------------------
Πόσο απέχει το GornaMakedonija από το  Makedonija ; Όσο απέχει ο κ@@@ς από το μ@@@ί, δυό δάχτυλα και κάτι….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου