Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ανοικτή Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα



Ανοικτή Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα 
     Αλέξη, σε αποκαλώ έτσι αφού αρνείσαι ότι είσαι κύριος, γιατί όλοι ξέρουμε ότι ένας κύριος ξεχωρίζει από τον τρόπο του και από την εμφάνισή του. Σε όλο τον κόσμο οι σοβαροί άνδρες φορούν γραβάτα, είναι ένα συμπλήρωμα της ανδρικής ενδυμασίας. Εσύ το θεωρείς περιττό, και σε ερωτώ γιατί δεν θεωρείς περιττό και το παντελόνι που είναι δείγμα και ρούχο ανδρισμού, και να σε δούμε μια μέρα με το σώβρακο στους δρόμους;
    Δήλωσες επανειλημμένα ότι είσαι άθεος, από ότι θυμάμαι είσαι ο πρώτος Έλληνας  αρχηγός κράτους που δηλώνει άθεος. Εμείς οι Έλληνες είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, έτσι γεννηθήκαμε  και έτσι θα πεθάνουμε, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας ότι μπορεί να μας κυβερνήσει ένας άθεος. Προχθές σε είδα στην τηλεόραση όταν έπαιζε η μπάντα τον εθνικό ύμνο, και στεκόσουν με ανοιχτά τα πόδια, συζητούσες και χαριεντιζόσουν με τους παρευρισκομένους αδιαφορώντας για τη σοβαρότητα της στιγμής.
    Είσαι πολύ επικίνδυνος για να μας κυβερνάς.
    Σου είπαν ότι το χαμόγελο σου πάει, και εσύ το  πήρες στα σοβαρά, και όπου βρεθείς και όπου σταθείς, χαμογελάς σαν την Τζοκόντα του Ντα Βίντσι και  έχεις την  εντύπωση ότι με το χαμόγελο λύνονται όλα τα προβλήματα της Ελλάδας μας.
    Περπατάς και ονειρεύεσαι ότι όλα λύνονται με ένα χαζό χαμόγελο, τόσο νυχτωμένος είσαι;
   Έχεις μαζέψει για συνεργάτες σου, όλα τα φτωχόπαιδα, με τα εκατομμύρια, που δεν θυμούνται που και πώς τα απέκτησαν. Έχεις μαζέψει κοντά σου όλους αυτούς που άγνωστο πώς , έχουν αποκτήσει δύο, τρία, πέντε, δέκα και είκοσι ακίνητα, και τους θεωρείς σοσια(λ)-ληστές.
    Μάζεψες μεγάλα μυαλά για να μας διαλύσεις.
    Ποιόν να σου θυμίσω; Τον Γιάννη Μπαρουφάκη, τον Αλέξη Μητρόπουλο, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη  την  Ζωή ;... όλα τα μπουμπούκια της αριστεράς για  να μας διαλύσεις μια ώρα συντομότερα. Αδυνατείς
 να αντιληφθείς ότι οι ξένοι ηγέτες σε δουλεύουν!!!!
    Και αντί να τους το ανταποδώσεις, εσύ δουλεύεις  εμάς.
    Αλέξη, είμαι διπλάσιος στα χρόνια από εσένα.
    Σου δίνω μια συμβουλή!                                      

Όσο είναι καιρός πάρε την Περιστέρα σου, τα πιτσιρίκια σου, τους συντρόφους σου και τα συνεταιράκια σου, και αδειάστε μας... την Ελλάδα. Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον  μπουλούκο τον ΑΝΕΛ, θα σου είναι χρήσιμος , όπου και αν πας.
   Κάποιος πριν από σένα είπε :
   Ο σοφός άνθρωπος αναγνωρίζει τα λάθη του.
   Ο πονηρός προσπαθεί να τα δικαιολογήσει
   Και ο  ανόητος επιμένει σ'αυτά.
    Η επιλογή σε ποια κατηγορία ανήκεις δική σου.
   
ΓΙΑΤΙ  ΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΣΑΣ, ΤΟ  ΠΡΟΒΛΕΠΩ  ΔΥΣΟΙΩΝΟ  ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
 Παλαιό Φάληρο 12 Νοεμβρίου 2015
              Νίκος Κ. Αρβανίτης
 Ετών 89 συνταξιούχος γήρατος του ΙΚΑ
      Αλκυόνης 23   Π.Φάληρο 175 61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου