Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΨΟΝΙΑ εκτός ορίων σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων! Παραιτηση και νοσηλεία πρωτοετών!



ΚΑΨΟΝΙΑ εκτός ορίων σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων! Παραιτηση και νοσηλεία πρωτοετών!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ‘’ΠΙΑΝΕΣΤΕ’’ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
Και να διευκρινίσω ότι καψόνι ‘’έφαγα’’ αρκετό, όπως και οι συμμαθητές μου, και αυτά που περιγράφονται είναι καλαμακείες….
onalert
    Επιδημία” καψονιού στις στρατιωτικές σχολές. Μετά από την αποκάλυψη του Onalert.gr για την περίπτωση της ΣΤΥΑ,άλλες δύο σοβαρότατες καταγγελίες γίνονται για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και για την Σχολή Ευελπίδων! Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι προφανές ότι το ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να κάνει σοβαρή έρευνα για το τι συμβαίνει.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onalert.gr:
    •Τριτοετείς της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έκαναν άγριο καψόνι σε πρωτοετείς με αποτέλεσμα ένας απ΄ αυτούς να υποβάλλει παραίτηση!!! Πως το έμαθε το ΓΕΝ; Από τον πατέρα του πρωτοετή ο οποίος είναι ανώτερος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων!!! Για να φθάσει αυτός ο πατέρας στο ΓΕΝ και να διαμαρτυρηθεί εντονότατα στην ηγεσία σημαίνει ότι όσα συνέβησαν στην ΣΝΔ ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής!     Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση της ΣΝΔ έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΓΕΝ για το περιστατικό. Και πολύ περισσότερο αν έχει ενημερώσει για το ποιοι και γιατί προχώρησαν στο άγριο καψόνι. Αν έχουμε φθάσει στο σημείο ένας αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων να αναγκάζεται να διαμαρτυρηθεί για καψόνι στο παιδί του, είναι βέβαιο ότι …δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτό είναι σίγουρο, αλλά όχι από τη δικιά σας σκοπιά.
    •Σαν να μην έφθανε η ΣΝΔ, υπάρχει καταγγελία και για τη Σχολή Ευελπίδων. Αυτή η καταγγελία έχει γίνει στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων .
 ’ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ???? Τι μαλακεία είναι πάλι αυτή? Και φυσικά, όλοι τους θα είναι αναρχοαριστερίζοντες του κερατά που σαν μόνο σκοπό έχουν να δημιουργούν προβλήματα στις Μονάδες.
    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει:
    Από την προηγούμενη Πέμπτη 12/11 νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο πρωτοετής σπουδαστής Π.Χ. που κατέρρευσε μετά από συστηματικά καψόνια. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η δεύτερη φορά που λιποθυμούσε καθώς υπήρξε θύμα σχεδιασμένων και παρατεταμένων βαναυσοτήτων από σπουδαστές μεγαλύτερων ετών.
    Την πρώτη φορά (1/10), ο σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων λιποθύμησε όταν οι επιβλέποντες 4ετεις σπουδαστές τον διέταξαν να τρέξει από θάλαμο σε θάλαμο, φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, σύριζα στο έδαφος. Είχε προηγηθεί το καψόνι με την ονομασία «σκουλήκι», όπου και πάλι τρεις 4ετείς  τον υποχρέωσαν να σέρνεται αφού είχε μπει μέσα στον υπνόσακο…
    …Όπως επεσήμανε το νοσηλευτικό προσωπικό του 401 Σ.Ν. στους γονείς του παλικαριού, το παιδί τους ήταν χλωμό, σκιασμένο, φοβισμένο, τρομοκρατημένο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωτοετής σπουδαστής ζαλίστηκε ακόμη και την ώρα που εξετάζονταν τη Δευτέρα στο 401 Σ.Ν. και κρίθηκε απαραίτητη τόσο η νοσηλεία του στην Καρδιολογική Κλινική, αλλά και η εξέταση του από ψυχολόγο.
    Όλοι μιλούν για ένα υγιές και δυνατό παλικάρι, που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα μέχρι να περάσει την πύλη της Σχολής Ευελπίδων.Εκεί όμως έπεσε θύμα του ανεπίσημου προγράμματος εκπαίδευσης
”.
Εάν κάποιοι περιμένουν σχετικές ανακοινώσεις από το ΓΕΣ, ας περιμένουν όσο θέλουν. Τα γραφόμενα είναι ανάξια αξιολογήσεως και σχολιασμού.
    Για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων , ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης -βατραχάνθρωπος υπενθυμίζουμε για τους…λάτρεις των καψονιών- έχει διατάξει ήδη ΕΔΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου