Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Οι Τούρκοι έριξαν Ρωσικό αεροσκάφοςΟι Τούρκοι έριξαν Ρωσικό αεροσκάφος
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ( άρχισαν ????? )
    Ενα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος τύπου Su-24 κατερρίφθη από την Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Συρία, το πρωΐ της Τρίτης.
    H Αγκυρα υποστηρίζει ότι παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, αγνόησε τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις και κατερρίφθη από δύο τουρκικά F-16. Η Μόσχα, ωστόσο, διαψεύδει ότι το αεροσκάφος προειδοποιήθηκε, επιμένει ότι δεν παραβιάστηκε ο τουρκικός εναέριος χώρος και δηλώνει ότι η κατάρριψη έγινε από το έδαφος.
    Ο Ρώσος υπουργός Αμύνης υποστηρίζει ότι η καταγεγραμμένη πορεία του αεροσκάφους αποδεικνύει ότι πετούσε πάνω από συριακό και όχι τουρκικό έδαφος.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του τούρκου Πρωθυπουργού, ο κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, έδωσε εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να συντονιστεί με το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και όλες τις εμπλεκόμενες χώρες για την αντιμετώπιση των τελευταίων εξελίξεων στα σύνορα με την Συρία.
    Οπως μεταδίδει η Sabah, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ενημερώθηκε από το αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Χουλούσι Ακάρ. Ο Νταβούτογλου έδωσε εντολή στις τουρκικές δυνάμεις να ενεργήσουν σύμφωνα με το πλαίσιο του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Εθνών.
    Το πρακτορείο Anadolu δημοσίευσε βίντεο από την κατάρριψη στον λογαριασμό του στο Twitter.
    Το NewsOnTheMin δημοσιεύει φωτογραφία δύο αλεξίπτωτων που εθεάθησαν στον τρόπο της συντριβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου