Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Ηπιε μισό λίτρο ρούμι και έριξε ένα τάνκερ 7.000 τόνων στα βράχιαΗπιε μισό λίτρο ρούμι και έριξε ένα τάνκερ 7.000 τόνων στα βράχια
    Κάποιοι είναι ποτήρι και ζημιά. Ο συγκεκριμένος, που είναι βέβαιο ότι δεν αντέχει το ποτό, δεν έμεινε στο ένα ποτήρι και σίγουρα αυτό που προκάλεσε δεν περιγράφεται ως απλώς μία... ζημιά.
    Πολύ απλά, αφού ήπιε μισό λίτρο ρούμι «κατάφερε» να ρίξει ένα τάνκερ 7.000 τόνων, χωρίς μάλιστα να μειώσει την ταχύτητά του, σε βράχια στη δυτική ακτή της Σκοτίας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένας 36χρονος Ρώσος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ στη βάρδιά του, κατά την οποία το Lysblink Seaways... βγήκε στη στεριά.
    Ολα ξεκίνησαν όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που του προκάλεσε εκνευρισμό, σύμφωνα με την Telegraph. Αποφάσισε να ηρεμήσει πίνοντας μισό λίτρο ρούμι και αντί για αυτό προκάλεσε μία τεράστια αναστάτωση.
    Το τάνκερ παρέμεινε κολλημένο στα βράχια για δύο ημέρες, εξαιτίας της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη θάλασσα 25 τόνοι πετρελαίου εσωτερικής καύσης πλοίων. Τελικά, το Lysblink Seaways έπρεπε να διαλυθεί, εξαιτίας της ζημιάς στο κύτος του.
    Πέρα από το γεγονός ότι ο 36χρονος ήταν μεθυσμένος, διαπιστώθηκε ότι το ναυτιλιακό σύστημα συναγερμού της γέφυρας δεν ήταν ενεργοποιημένο, ενώ ένα ακόμη σύστημα είχε σιγάσει.
    Μετά από αυτό το περιστατικό, η πλοιοκτήτρια εταιρεία αποφάσισε να λάβει μέτρα για την κατανάλωση αλκοόλ από τους εργαζομένους, προκειμένου να μην γίνει ξανά κάτι ανάλογο. Οσο για τον 36χρονο Ρώσο, μετά από το... hangover, απολύθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου