Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Unmanned Vehicle (aerial-surface-underwater) 2017 Mediterranean Conference & Exhibition



Unmanned Vehicle (aerial-surface-underwater) 2017 Mediterranean Conference & Exhibition
    Η χρήση των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων  σε όλες τις διαστάσεις (στεριά, θάλασσα, βυθός, αέρας) εξαπλώνεται ταχύτατα για στρατιωτικούς και μη σκοπούς. Τα θέματα άμυνας και ασφάλειας προσδίδουν μια ιδιαίτερη σημασία και ώθηση στην παρουσίαση εξελιγμένων εφαρμογών που συμπαρασύρουν και την τακτική χρησιμοποίηση τους και δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα στους χρήστες που πρωτοπορούν. Αντίστοιχα όμως, η εισβολή των Μη Επανδρωμένων Συστημάτων έχει αρχίσει να επηρεάζει και την επιχειρησιακή τέχνη αλλά αναμένεται να επιδράσει και στην ευρύτερη στρατηγική σκέψη και να οδηγήσει στην υιοθέτηση νέων δογμάτων. Τεράστιες όμως είναι και οι εφαρμογές τους και σε όλους τους τομείς της οικονομίας με τον ανταγωνισμό των εταιρειών να γιγαντώνεται στον "παρθένο" αυτό χώρο.
    Το ΕΛΙΣΜΕ αναγνωρίζοντας τις ραγδαίες συνέπειες αυτών των εξελίξεων, θεώρησε καθήκον του να υποστηρίξει την διοργάνωση (support) και να συμμετέχει στη διεξαγωγή της Unmanned Vehicle (aerial-surface-underwater) 2017 Mediterranean Conference & Exhibition που θα διεξαχθεί από 17-19 Μαίου την Αθήνα, με εκλεκτά του μέλη που θα πραγματοποιήσουν σχετικές παρουσιάσεις.
    Από την ιστοσελίδα μας (http://www.elisme.gr/en/) καθώς και την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (https://www.unmanned-v.com/) μπορείτε να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες της οργανώσεως (πρόγραμμα, παρουσιάσεις, συμμετοχές και λοιπές λεπτομέρειες) καθώς και τον τρόπο συμμετοχής σας.
    Το ΕΛΙΣΜΕ αναγνωρίζοντας τη συμβολή στην προσπάθεια του και το ενδιαφέρον σας για θέματα τεχνολογίας, σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης εξασφάλισε την ειδική εκπτωτική τιμή των 120 Ε για τη συμμετοχή σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε την άιτηση (φόρμα)  και αποστείλετε την  μέχρι 10 Μαΐου στο ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. elesme@otenet.gr 
                                        Με εκτίμηση
                                 Ιπποκρ. Δασκαλάκης
                             Δντής Μελετών ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου