Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ξεκινούν οι εορταστικές εκπλήξεις του Δήμου Νάουσας με την δράση «στολίΖΩ την πόλη μου»


Ξεκινούν οι εορταστικές εκπλήξεις του Δήμου Νάουσας με την δράση «στολίΖΩ την πόλη μου»
    Εορταστικές εκπλήξεις με ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους περιλαμβάνει η εκδήλωση «στολίΖΩ την πόλη μου», που διοργανώνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Δήμος Νάουσας.
    Από τις
11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι η κεντρική πλατεία της Νάουσας, το δημοτικό πάρκο και χώροι πολιτισμού θα «πλημμυρίσουν» την Κυριακή από χαρούμενες παιδικές φωνές, όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πολύχρωμα στολίδια, διαδραστικά παιχνίδια με θέμα τα Χριστούγεννα και τον Αη Βασίλη, αλλά και από αθλοπαιδειές και όμορφες ζωγραφιές από τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Νάουσας).
    Η δράση «
στολίΖΩ την πόλη μου» θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για μια σειρά πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων, που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα από τον Δήμο Νάουσας, οι οποίες και θα παρουσιαστούν διεξοδικά, την ερχόμενη εβδομάδα, από τον Δήμαρχο κ. Νικόλα Καρανικόλα και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δώρα Μπαλτατζίδου.
    Η εκδήλωση της
Κυριακής εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Ζω την πόλη μου - Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», που έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νάουσας κ. Νικόλα Καρανικόλα.   Επισημαίνεται ότι για την συγκεκριμένη δράση δεν θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του χώρου της Πλατείας Καρατάσου, στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου και στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» (ΕΡΙΑ).
    Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της δράσης «στολίΖΩ την πόλη μου»
       -Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Καρατάσου με στολίδια κατασκευασμένα από μαθητές των σχολείων της πόλης μας. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από παιδικό εορταστικό μπουφέ και
χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
       -Παράλληλη εκδήλωση «
παιχνιδίΖΩ-κουδουνίΖΩ» διαδραστικά παιχνίδια από το σύλλογο Artville στον ίδιο χώρο.
       -Παράλληλη εκδήλωση στο πλακόστρωτο του δημοτικού πάρκου «
παίΖΩ χάντμπολ με τον Άη Βασίλη» σε συνεργασία με το τμήμα χάντμπολ του «ΕΓΣ Ζαφειράκης». Συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια Γ’, Δ’ Δημοτικού από αθλητικούς συλλόγους των πόλεων Νάουσα, Βέροια, Έδεσσα, Κέρκυρα. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Νάουσας.
       -Έκθεση ζωγραφικής στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία, με θέμα: «
Στης καρδιάς μου τον καμβά έκανα μια ζωγραφιά». Έναρξη 11.00, αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» (ΕΡΙΑ), διοργάνωση ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Διάρκεια εκδηλώσεων:
11:00 – 15:00
Χώροι δράσεων: Πλατεία Καρατάσου, Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» (ΕΡΙΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου