Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/11/2019)
    Σιγά να μην καθήσω να ασχοληθώ με τους «σκυλοκαυγάδες» κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως που καθημερινά διαβάζουμε παντού. Ο καθένας θέλει να κάνει το «κομάτι»του, ρίχνοντας ευθύνες στον άλλο, για πράγματα που έκανε, που κάνει ή που σκέφτεται να κάνει! Και αυτό το λένε, …. πολιτική αντιπαράθεση! Ο ένας έβαζε «λαστιχάδες» διευθυντές νοσοκομείων, ο άλλος υπέργηρους 80ρηδες χωρίς προσόντα ( συγγνώμη, ήταν μέλος του Συλλόγου Κυνηγών Τρικάλων…).  Υπάρχουν γουρόυνια και αγριογούρουνα, αλλά έχουν την ίδια φάτσα! Μόνο που τα αγριογούρουνα είναι πιο…. νόστιμα! Ταλαίπωρη Ελλάδα, σε τι χέρια έπεσες…..
------------------------------------------
    Σεισμός εδώ, σεισμός εκεί, σεισμός και παραπέρα. Και «6ρηδες», δηλαδή ΔΥΝΑΤΟΙ! Στην Αλβανία ( δίπλα μας) καταστροφές και θύματα. Στα Κύθηρα, ευτυχώς ήταν στη θάλασσα…. Οι σεισμολόγοι λένε «τα δικά τους», αφού δεν υπάρχει σοβαρή πρόβλεψη για το εάν τελειώσαμε ( προς το παρόν…) ή έρχονται και άλλοι. Ο Θεός, βοηθός!
------------------------------------------
    Κάτι βρήκα πάλι σήμερα για αναδρομικά και αυξήσεις, αλλά ήταν ανάξια λόγου και απλώς επαναλάμβαναν ( προσφιλής τακτική όταν δεν έχουν τίποτα να γράψουν) όσα έγραφαν τις προηγούμενες μέρες.
------------------------------------------
    Για όλα όσα περιλαμβάνει η Συνταγματική Αναθεώρηση, ο καθενας έγραψε και είπε «το κοντό και το μακρύ του». Για ένα από όλα, «μούγκα στη στρούγγα». Και αυτό είναι η εξίσωση των δικαστικών με τους στρατιωτικούς. Για δεύτερη μέρα σήμερα, κανείς δεν έγραψε το παραμικρό για αυτό. Ή ίσως πάλι και να μην το πρόσεξα.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου