Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/11/2019)
    Πολλοί άνθρωποι, είναι … «νούμερα», και ξέρουμε αυτό τι σημαίνει. Μερικοί, το επιλέγουν. Άλλοι πάλι, δεν έχουν το «Γνώθι σαυτόν». Σε άλλους, τους «φούσκωσαν τα μυαλά» διάφοροι, για να κάνουν και λίγη πλάκα μαζί τους. Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση. Αυτοί, κάνουν ό τι θέλουν, και καλά κάνουν, αφού είναι… «νούμερα». Όταν όμως είναι πολιτικοί τις επιπτώσεις από το πόσο μεγάλο «νούμερο» είναι, την πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες  που τους στέλνουν στη Βουλή. Και εκεί βέβαια, το «νούμερο» βρίσκει και άλλα «νούμερα» διαφόρων… αποχρώσεων, και αρχίζει ο συναγωνισμός για το ποιος θα γίνει… «νουμεράκλα»! Για ποιόν τα γράφω αυτά; Θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε αρκετούς, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για μία γραφική πολιτικό που φτιάχνει – λέει – καινούριο κόμμα, το…. «ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ»! Σαν να λέμε «πασαβιόλα», «μετζεσόλα», «παρταόλα» και πάει λέγοντας. Ο Θεός να μας βοηθήσει, αλλά δεν τον βλέπω και πολύ πρόθυμο….
------------------------------------------
    Όπου και αν έψαξα σήμερα για ειδήσεις, οι περισσότερες ήταν για την κακοκαιρία, για τον περιβόητο «ΓΥΡΙΟΝΗ». Κάτι θυμόμουν, για τον Ηρακλή και τα βόδια του, από τους ‘Αθλους, και για να μάθουμε και για τον Γυριόνη, έχω την ανάλογη δημοσίευση.
------------------------------------------
    Για μια στιγμή…. Οι ΗΠΑ μαςπαραχωρούν δύο αντιτορπιλικά; Δηλαδή, μας τα χαρίζουνε ή τα αγοράζουμε; Γιατί, το «ΠΑΡΑΧΩΡΩ» σημαίνει «ΔΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ», πράγμα απίθανο για την περίπτωσή μας. Γιατί, αυτά τα Arleigh Burke από ότι μαθαίνω, είναι πολύ καλά για να τα χαρίζουνε. Επομένως, τα αγοράζουμε! Πόσο; Με τι λεφτά; Μήπως η είδηση είναι από το γνωστό κύκλωμα που μας έχει φέρει τον μισό Γαλλικό στόλο, το 30% του Αμερικανικού και μερικά Γερμανικα υποβρύχια; Λέω τώρα…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου