Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/11/2019)
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Γέρος 80ρης διοικητής Νοσοκομείου; Και ύστερα κατηγορούμε τον ΣΥΡΙΖΑ; Ρε αθεόφοβοι, τι μπορεί να προσφέρει ένας 80ρης, ακόμα και εάν έχει 23 μάστερ και 6 Νόμπελ; Επειδή ήταν αποτυχών πολιτικός του κόμματος; Έ, όχι και έτσι, ρε παιδιά… Βασικά, ο άνθρωπος πρέπει να έχει μαλάκυνση εγκεφάλου, αφού ο ίδιος έπρεπε να μην επιδιώξει τέτοια θέση. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, που μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα, είναι σε «μάχιμη» ηλικία, και είναι και φίλα προσκείμενοι ( να το βάλουμε και αυτό) στην ΝΔ. Το «Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι» ταιριάζει και στον ίδιο, αλλά και σε αυτούς που τον έβαλαν. Βασιλάκη πρόσεχε, γιατί κάνεις… καλαμακείες!
------------------------------------------
    Δείτε το βίντεο με τον Ούγγρο πρωθυπουργό. Κρατάει μόνο 12 λεπτά, και λέει πολλά, λέει όλα όσα γίνονται στην Ευρώπη με τους λαθρομετανάστες. Μήπως και εμείς χρειαζόμαστε έναν Όρμπάν;;;;
------------------------------------------
    Στην Συνταγματική Αναθεώρηση που ψηφίστηκε, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, όλα είναι καλά. Όμως, τι ακριβώς σημαίνει το «Άρθρο 96 παρ. 5: Εξομοίωση στρατιωτικών με τακτικούς δικαστές»; Χρειάζεται ανάλυση, γιατί κάποτε ίσχυε στα οικονομικά, και από την στιγμή που είχε καταργηθεί, οι αμοιβές των δικαστικών «ΑΠΟΓΕΙΏΘΗΚΑΝ» σε δυσθεώρητα ύψη. ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ.
------------------------------------------
    Την Κυριακή, η επίσκεψη στα μουσεία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Στα μουσεία του υπουργείου πολιτισμού, εννοείται, αφού τα ιδιωτικά δεν συμπεριλαμβάνονται. Όμως, έχω μια απορία. Το Μουσείο της Ακροπόλεως δεν είναι δημόσιο; Γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται; Υπάρχουν πάρα πολλοί στην Αθηνα, που θέλουν να το επισκεφθούν, αλλά τους αποτρέπει το ακριβό εισιτήριο. Φανταστείτε πόσα θα πληρώσει ένα ζευγάρι με δύο παιδιά… Όμως, αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους αρμόδιους ( τρομάρα τους…)
------------------------------------------
    Ελπίζω, οι εραστές των κόμιξ να εκτιμήσουν την σημερινή ανάρτηση του «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Ν.1» αλλά στην αμερικάνικη πρωτότυπη έκδοση του 1950.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου