Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/11/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/11/2019)
    Φυσικά, το θέμα με την δικαιολόγηση και πληρωμή των γυαλιών οράσεως, παραμένει άλυτο. Οι οπτικοί δεν συμφωνούν με το σύστημα πληρωμής που θέλει ο ΕΟΠΠΥ, ο ΕΟΠΠΥ δεν συμφωνεί με τους οπτικούς, και επομένως, αδιέξοδο, εκτός εάν συμβιβαστεί ένα από τα δύο μέρη. Και ποιος πληρώνει τη νύφη;;;;;; Σας αφήνω να το μαντέψετε! Κατά τα άλλα, ο ΕΟΠΠΥ και το Δημόσιο γενικώτερα, έχει αποδειχτεί ο μεγαλύτερος «μπαταχτσής» των τελευταίων 198 ετών, αφού χρωστάει ακόμα και στους πεθαμένους! Και ύστερα, σου λένε «πλεονάσματᨻ και καλαμακείες. Πετάνε στον κόσμο 2-3 κατοστάρικα για να του «βουλώσουν το στόμα», και αυτό είναι! Η μοναδικη περίπτωση να διορθωθουν, ή έστω να βελτιωθούν τα πράγματα, είναι να έρθει καμιά θεομηνια σαν τον Γηρυόνη, που αντί για βροχή θα ρίχνει ευρώ… Και πάλι, δεν θα φτάσουν, αφού θα προλάβουν να κλέψουν τα μισά.
------------------------------------------
    Βλέποντας τον χάρτη με τα θαλάσσια σύνορα   Τουρκάς – Λιβύης, βλέπω πως από ότι φαίνεται το Καστελόριζο βούλιαξε! Ή το «βούλιαξαν» οι Τούρκοι. Από ό τι φαίνεται, ο μόνος τρόπος να βάλουν μυαλό οι «καλοί μας γείτονες», είναι να πάθουν ένα πολύ μεγάλο «στραπάτσο» και να ηρεμήσουν για καμιά εκατοστή χρόνια. Και όχι από εμάς, αλλά από αλλού! Πολλούς «κάλους» πατάνε, όλο και κάποιος θα τσατιστεί και θα ρίξει καμιά… κλωτσιά! Εμείς; Άσε καλύτερα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου