Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΑΑΣ/Παράρτημα Νομού Μαγνησίας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ



ΕΑΑΣ/Παράρτημα Νομού Μαγνησίας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Καλησπέρα σας, Kυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
1. Σας υπενθυμίζουμε ότι:
    α. Από την 4.1.2016, το Κυλικείο-Εντευκτήριό μας, λειτουργεί καθημερινά (και το Σάββατο) από 09.30 -13.30 και από 18.00 - 22.00Ω (τα απογεύματα όλες τις ημέρες και Σαββατοκύριακο) και ότι διαθέτει δύο Τ/V με σύνδεση ΟΤΕ και ΝΟVA. 'Ετσι, τα μεν πρωϊνά προβάλλονται προγράμματα, κυρίως, ενημέρωσης και ντοκυμαντέρ, ενώ τα απογεύματα ή και βράδυα καλύπτονται οι κύριοι αθλητικοί αγώνες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, χαντ μπωλ, στίβου κλπ) στην Ελλάδα και Εξωτερικό.
    β. Κάθε Κυριακή, το Κυλικείο λειτουργεί από 10.00 - 13.30 και συνήθως πηγαίνουμε αμέσως μετά τον εκκλησιασμό, μετά συζύγων και φίλων για "καφέ" και "καλημέρα". Επιδίωξή μας, αυτό να γίνει μία "συνήθειά μας" (και φαίνεται ότι πετυχαίνει, ελάτε -όσοι δεν ήλθατε ακόμη- και θα το διαπιστώσετε!).
2. Σας ενημερώνουμε ότι:
    α.  Από την Δευτέρα, 22.2.2016, μπορείτε να παραλαμβάνετε από το Γραφείο, τις κάρτες συμμετοχής στη χοροεσπερίδα μας της 28/2. Παράκληση για την έγκαιρη παραλαβή τους, ώστε να επιτύχουμε σωστή χωροθέτηση και καλύτερη προετοιμασία γενικότερα.
    β. Την Τετάρτη, 9 Μαρ 2016, στη ΛΑΦ Βόλου,  προετοιμάζουμε για τις συζύγους των μελών, όπως και πέρυσι, λογοτεχνική και μουσικοχορευτική εκδήλωση, με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσουμε μόλις αυτές ρυθμισθούν. (Επιλέχθηκε η 9/3, αντί της 8/3, γιατί -όπως γνωρίζετε- κάθε Τρίτη απόγευμα η Αγορά της Πόλης είναι ανοικτή, όχι όμως την Τετάρτη).
    γ.  Για τα εγγόνια μας και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, έχουμε τη θεατρική παράσταση "Σάρα, η σαρανταποδρούσα... με τα 39 πόδια", που συνέγραψε η κυρία Μάρω Αισώπου, σύζυγος του μέλους μας Σχη ε.α. Αναστασίου Αισώπου. H παράσταση ανεβαίνει το Σάββατο, 27.2.2016 και 19.00Ω στο Θέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Ιωνίας Βόλου (Μανδηλαρά και Σταδίου, στη Ν.Ιωνία). Η είσοδος είναι 3€ για τα παιδιά και 5€ για ενήλικες.
    δ.  Από τη Βολιώτικη Χορωδία (με σύμπραξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου) ανεβαίνει την 2, 3 και 4 Μαρτίου 2016 η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη "Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ", που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1918. Για τις αναγκαίες στρατιωτικές στολές  της εποχής του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξε και συνεργασία μας.  Στο Γραφείο μας υπάρχουν εισιτήρια. Κόστος 10€ (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι και φοιτητές 8€). 
    ε.  Βρισκόμαστε σε συνεννοήσεις:
         (1)  Για την πραγματοποίηση μονοήμερης ενημερωτικής επίσκεψης στο λειτουργούν από 3μήνου περίπου και ιδιαίτερα εντυπωσιακό Διαχρονικό Μουσείο Θεσσαλίας (Λάρισα), στο Ίδρυμα του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Αρμενίου Λαρίσης και στην εκεί Βιοτεχνία Ζυμαρικών, καθώς και στο Μουσείο Κάρλας (Κανάλια Μαγνησίας).
         (2)  Για προσκυνηματική επίσκεψη (όπως είχε γίνει το 2012 και 2013) σε Ι.Μονές του Αγίου Όρους, από 16 Μαϊου 2016, 3 ή 4 διανυκτερεύσεων. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να μας δηλώσετε από τώρα το κατ΄αρχήν ενδιαφέρον σας για συμμετοχή.
Με αγάπη και Συναδελφικά,
ΕΑΑΣ/Παρ.Ν.Μαγνησίας, για το ΤΣ, ο Πρόεδρος,
Αθανάσιος Κ.Γκουζής, Υποστράτηγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου