Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε τι έκανε ο ντελιβεράς...Διαβάστε τι έκανε ο ντελιβεράς...
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Το περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ. Ένας πελάτης είχε παραγγείλει από το αγαπημένο του κατάστημα το «Κίμος». Πίτσα, σκορδόψωμα και ανθρακούχο αναψυκτικό. Έφτασε στο σπίτι όπου είχε γίνει η παραγγελία, χτύπησε το κουδούνι και περίμενε. Και περίμενε… περίμενε, από το θυροτηλέφωνο ακούστηκε μια φωνή που του έλεγε «Κατεβαίνω, περιμένετε μισό λεπτό παρακαλώ»
    Και ο άνθρωπος περίμενε, μέχρι που άρχισαν να τον πιάνουν τα νεύρα του. Και όσο ο πελάτης δεν κατέβαινε τα νεύρα του ντελιβερά γινόντουσαν «κρόσσια». Και τότε αποφάσισε να εκδικηθεί τον άνθρωπο που τον είχε να περιμένει έξω, ενώ έπρεπε να επιστρέψει στο κατάστημα να πάρει άλλες παραγγελίες.
    Αρχίζει να βγάζει τα φαγητά από την ειδική θήκη, και φτάνει στο ανθρακούχο αναψυκτικό. Το πιάνει με το ένα χέρι και αρχίζει να το κουνάει γρήγορα και πολλές φορές. Το κουνάει τουλάχιστον για ένα λεπτό δίχως σταματημό και το αναψυκτικό κοντεύει να… εκραγεί μέσα στο αλουμινένιο κουτάκι του.
    Κάποια στιγμή κατεβαίνει ο πελάτης, πληρώνει παίρνει το φαγητό και το κουνημένο αναψυκτικό και κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του να φάει και να δει την αγαπημένη του σειρά. Ο ντελιβεράς από την πλευρά του συνεχίζει να είναι περισσότερο νευριασμένος, αφού και περίμενε και δεν του άφησε κανένα φιλοδώρημα.
    Ο πελάτης αρχίζει να τρώει την πίτσα, και αποφασίζει να ανοίξει το κουτάκι για να πιει και το αναψυκτικό του. Με το που το ανοίγει, αφροί και αναψυκτικό τον έλουσαν, ενώ από την έκρηξη αυτή δε γλύτωσε ούτε ο καναπές. Ο πελάτης σε έξαλλη κατάσταση αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση του.
    Είδε προσεκτικά τι κατέγραψε η κάμερα που είχε εγκαταστήσει στην είσοδο του σπιτιού. Ο ντελιβεράς έχει καταγραφεί να κουνάει το αναψυκτικό για να τον εκδικηθεί. Ο πελάτης πήρε το βίντεο και το ανέβασε στο Facebook, στη σελίδα του εστιατορίου «Κιμος», με το εξής σχόλιο: Εστιατόριο Κίμος. Το εστιατόριο που οι ντελιβεράδες του δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο από ένα λεπτό. Εάν παραγγείλατε και αργήσατε, προσέξτε, μπορεί να κάνετε ντους με αναψυκτικό»
    Φυσικά μόλις το αφεντικό είδε την ανάρτηση και εντόπισε ποιος είχε πάει την παραγγελία σε εκείνο το σπίτι, τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα, δεν ήθελε να ακούσει καμία δικαιολογία και απέλυσε τον ντελιβερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου