Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Δράση - Οργάνωση - Προετοιμασία Εκλογών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας



Δράση - Οργάνωση - Προετοιμασία Εκλογών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Αξιωματικούς εα & Τεχνοκράτες)
Αθήνα, 22  Φεβ. 2016   
     Αγαπητές, αγαπητοί Πρόεδροι Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας    Σας μεταφέρω το χαιρετισμό του προέδρου μας κ. Νίκου Αλικάκου και των μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματός μας.
    Σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα και τους Έλληνες εσείς και εμείς αποφασίσαμε να δράσουμε πανελλαδικά και να μεταφέρουμε στα μέλη μας και στους υπόλοιπους Έλληνες τους στόχους και το όραμα του κόμματός μας για μια Ελλάδα περήφανησύγχρονηπαραγωγικήαναπτυσσόμενηδυναμική - ευημερούσα και τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πάλι με το χαμόγελο στα χείλη.
    Το παλιό πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης που έφερε την Πατρίδα στη σημερινή τραγική συγκυρία, απέδειξε πως δεν μπορεί και καταρρέει. Το ίδιο συμβαίνει και με τη νέα ακραία λαϊκίζουσα
διακυβέρνηση του ψεύδους και της υποκρισίας.
    Τι μένει λοιπόν να κάνουμε όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά την Πατρίδα Αξιωματικοί εα, Τεχνοκράτες και φίλοι ; Να δράσουμε δυναμικά, με πίστη στις δικές μας δυνατότητες και στις αστείρευτες δυνάμεις που κρύβει ο Έλληνας, για να διώξουμε όλους αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας στο χείλος της καταστροφής και να αναδείξουμε νέεςάφθαρτες - υγιείς δυνάμεις που θα βγάλουν τη Ελλάδα μας από το καταπιεστικό αδιέξοδο.
    Το κόμμα, κατά πάσα πιθανότητα, θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές. Αυτό που απαιτείται από εμάς είναι η δυναμική, ψυχομένη, με πίστη στο αποτέλεσμα αισιόδοξη δράση όλων μας.
    Εμπρός λοιπόν στη δράση.
    Πρώτος στόχος μας, να αυξήσουμε το στελεχιακό δυναμικό μας στην τοπική κοινωνία και στις γειτονικές και να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο. Καλό είναι να έρθουμε πάλι σε επαφή με τα παλαιά μέλη μας, που μας βοήθησαν στα πρώτα χρόνια του Συνδέσμου και για διάφορους λόγους ανέστειλαν τη δράση τους. Επίσης να έρθουμε σε επαφή  με όλους τους τοπικούς  δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και  να καταστήσουμε γνωστή την ύπαρξη του κόμματός μας και τους στόχους του. Μη διστάζουμε
επίσης να επιδιώξουμε επικοινωνία και συνάντηση με τους πετυχημένους της τοπικής κοινωνίας και τα ΜΜΕ. Από αυτούς θα αντλήσουμε υποψηφιότητες κύρους.
    Δεύτερος και σημαντικότερος στόχος, να έχουμε, όσο είναι δυνατό πιο σύντομα, έτοιμους τόσους υποψηφίους (άνδρες και γυναίκες) όσοι οι βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές σχετικά σύντομα. Το θέμα συζητείται συνεχώς.  Να μην αιφνιδιασθούμε και βρεθούμε ανέτοιμοι.
    Μια καλή προσπάθεια και σχετικά εύκολη είναι να σχεδιάσουμε και  να πραγματοποιούμε μια εβδομαδιαία ή  15νθήμερη συνάντηση σε καφετέρια που συχνάζουν συνάδελφοί μας όλων των Κλάδων των ΕΔ και των ΣΑ, αλλά και φίλοι μας για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Από αυτούς θα αντλήσουμε τα νέα στελέχη μας και θα δημιουργήσουμε συναδελφικούς δεσμούς και φιλικές σχέσεις.  Καλό θα είναι στους έχοντες αντίθετες απόψεις να μην αντιπαρατεθούμε δυναμικά, αλλά με χαμόγελο και ήπιο τόνο να παραθέσουμε τα επιχειρήματα μας. Και οι αντιφρονούντες είναι φίλοι και συνάδελφοι και ίσως αργότερα μελλοντικά στελέχη μας.
    Καλή επιτυχία σε όλους μας. Μπορούμε ! ! !    Κυρίες, κύριοι το έργο που αναλάβαμε δεν είναι εύκολο. Απαιτείται δύναμη ψυχής και ενθουσιασμός, οργανωμένη - συντονισμένη δράση, τεράστια υπομονή στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε, αλλά και εμμονή στους δύο παραπάνω στόχους. Όμως είμαστε δυνατοί, δε θα λυγίσουμε, θα πετύχουμε. Το καθήκον μας ιερό, η «Σωτηρία της χειμαζόμενης Πατρίδας».
    Το όραμά μας, την ιδεολογία και τις πολιτικές μας θέσεις θα τις βρούμε στο Site του κόμματός μας syndesmosee.org
    Θα σας παρακαλέσω να μου στείλετε μέχρι τέλους  Μαρ. 2016 τα  e-mails και τα τηλέφωνα των στελεχών του κόμματος της Περιφερειακής Ενότητας σας και εάν έχετε επικοινωνία με γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες και τα δικά τους. Τα είχα ζητήσει και στο παρελθόν, λίγοι όμως ανταποκρίθηκαν. Είναι ο πίνακας μελών που κάθε οργανωμένη Περιφερειακή Ενότητα πρέπει να διαθέτει.
    Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, για ανταλλαγή γόνιμων απόψεων, ιδεών για αποτελεσματικότερη δραστηριοποίηση και επίλυση τυχόν θεμάτων που ανακύπτουν. Η επικοινωνία μαζί σας μου νέα δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το δρόμο της ελπίδας.
Είμαστε η μοναδική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Φιλικά, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος
Τηλ. 210 6773990 , e-mail  tsakiris1958@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου