Τρίτη 28 Απριλίου 2015

2.Νέο ρωσικό διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος



2.Νέο ρωσικό διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος
    Η Ρωσία εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για τον γνωστό Σόρος για αδικήματα σε βάρος της χώρας, που σχετίζονται με χειραγώγηση της αγοράς μέσω παραγώγων, σε συνεργασία με οικονομικούς οίκους από Δανία και Σουηδία.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διαπιστώσει ότι ο Σόρος χρησιμοποιούσε παράγωγα σε ξένο νόμισμα, με σκοπό την επίθεση εναντίον των ρωσικών μετοχών και του εθνικού νομίσματος. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Σόρος έκανε χρήση αυτών των παραγώγων με τη βοήθεια τραπεζών και του Λουξεμβούργου.
    Η ανακοίνωση κλείνει με ένα ισχυρό μήνυμα για τους ισχυρούς της γης:
    «Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δεχθεί, ότι η εν λόγω χρήση (σσ παραγώγων) γίνεται από ανθρώπους σαν τον Σόρος και τα χρησιμοποιούν για να διαπράξουν αξιόποινες πράξεις, που οδήγησαν σε κοινωνική αποσταθεροποίηση σε όλη την υδρόγειο, και το κυνήγι εναντίον αυτών των εγκληματικών και των συνεργών τους τραπεζιτών Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ θα συνεχισθεί».
    Η ΕΕ και το ΔΝΤ πάντως δεν δέχθηκαν το διεθνές ένταλμα σύλληψης και αντίθετα εξέδωσαν «red notice», δηλαδή εγκύκλιο μη εφαρμογής της.

1 σχόλιο: