Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

1. «Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου, θα γ... τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου»



1. «Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου, θα γ... τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου»
    Οι καταγγελίες των διαιτητών του αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, πριν από δύο ημέρες, σοκάρουν.
    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορείται για εισβολή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και ύβρεις προς τους διαιτητές, με το φύλλο αγώνα και την έκθεσή τους να προκαλούν... ανατριχίλα.
    Μάλιστα, η αρμόδια Επιτροπή της Euroleague τιμώρησε (εσπευσμένα) με πρόστιμο 150.000 ευρώ τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκό, ένα ποσό που φτάνει τις 180.000 ευρώ μαζί με τα βεγγαλικά και τα αντικείμενα που έπεσαν.
    Διαβάστε χαρακτηριστικά την έκθεση του ενός διαιτητή για το ματς:
    «Ένα λεπτό μετά την είσοδό μας στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε με δύναμη από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνοδεία ενός ανδρός. Πέταξε ένα κερί προς τον κ. Ανκαραλί, αλλά πέτυχε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και συγκρατήθηκε από εμένα κι από έναν απ' τους συνοδούς του, φωνάζοντας: "Θα σε σκοτώσω. Δε θα φύγεις απ' την Ελλάδα απόψε ζωντανός! Στο υπόσχομαι όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Θα σε σκοτώσω, εσένα και την οικογένειά σου κι αυτό είναι υπόσχεση"! Το επανέλαβε αρκετές φορές και μετά είπε "θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου"! Μετά έφυγε. Αυτό διήρκεσε 2 λεπτά και δεν υπήρχε ασφάλεια ή Αστυνομία εκείνη τη στιγμή να μας προστατεύσει» ήταν όλα όσα σχετικά έγραψε ο Σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Γιαμόρ

Στα Πολιτικά Δικαστήρια με Euroleague o Παναθηναϊκός
    Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί νομικά (στα Πολιτικά Δικαστήρια) κατά της απόφασης της Euroleague να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και τη λεκτική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους διαιτητές. ( ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ λέγεται αυτό ? Από πότε ???? )
    Μία μέρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Euroleague και αφορούσε όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, οι "πράσινοι" αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση.
    Με αφορμή λοιπόν το "βαρύ" πρόστιμο (ύψους 150 χιλιάδων ευρώ) που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την εισβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών, το "τριφύλλι" θα κυνηγήσει τη δικαίωσή του -για την υπόθεση- μέσω των Πολιτικών Δικαστηρίων. Αυτό που αναφέρουν στο στρατόπεδο της ομάδας είναι πως πρόκειται για υπέρογκο πρόστιμο, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία διοικητική ή μετοχική σχέση με την ομάδα, από τις 5 Δεκεμβρίου, οπότε και εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου