Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

13.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ .... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ‏

13.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ .... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ‏

Το έστειλε ο Στέλιος Αγγελίδης
    Μεγάλη ταραχή, δήθεν έχει καταλάβει το Μαξίμου....Ενοχλημένος ο Σαμαράς από την τρόικα, που απαιτεί νέα μέτρα. Ενοχλημένος, επίσης, ο Σαμαράς από τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, που του είναι βαρίδια...Τέλος ενοχλημένος ο "Πινόκιο" με τον Αβραμόπουλο και πολλούς εντός ΝΔ, που θέλουν να τον στείλουν στο σπίτι του...Πάλι!!!
    Ο Σαμαράς ήξερε για τα νέα μέτρα, από τον περασμένο Νοέμβριο που πέρασε το μεγάλο πακέτο. Η τότε συμφωνία μίλαγε ξεκάθαρα, για αυτόματα μέτρα αν αποτυγχάνουν οι συμφωνημένοι στόχοι. Δεν πιανόταν με διαθεσιμότητες, οι απολύσεις, νέες απολύσεις. Δεν πλήρωναν οι Έλληνες τους φόρους τους κανονικά, νέοι φόροι. Δεν σταμάταγαν να αρρωσταίνουν οι Έλληνες και να πηγαίνουν στα νοσοκομεία, κόψτε την πρόσβαση σε αυτά, με εισιτήρια ή απλά βάζοντας λουκέτα στα ίδια τα νοσοκομεία.
    Η τωρινή "έκπληξη" Σαμαρά, είναι μία απάτη...(Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη..άσχετο, έχω καιρό να κατέβω σε πορεία)!
    Τα προβλήματα του Σαμαρά, είναι αυτά που του καθιστούν την παραμονή στην εξουσία επισφαλή. Αυτό θέλει, ο δοσίλογος πρωθυπουργός μας και μόνο (άντε και να μην βγει κάνα σκάνδαλο στην φόρα, επίσης). Πρόβλημα για τον Σαμαρά είναι:
    * Οι Έλληνες που θυμούνται ακόμα τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, και τώρα τον αναθεματίζουν
    * Οι Έλληνες που ακόμα και αν είναι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους. Να πάνε να δανειστούν βρε αδελφέ..Δεν τον νοιάζει από που, αρκεί να πληρώσουν!
    * Οι Έλληνες που εξαρχής δεν τον ψήφισαν. Παρασύρουν και αυτούς που το έκαναν. Τους θεωρεί αντιδραστικούς και υπεύθυνους για την εκλογική κατάρρευση που έρχεται
    * Οι Έλληνες που με κάθε αφορμή βγαίνουν στον δρόμο, και δίνουν την εικόνα στα αφεντικά του, στα εξωτερικά ότι ο ίδιος δεν πείθει κανέναν.
    * Οι Έλληνες που στις δημοσκοπήσεις του δείχνουν τον δρόμο της εξόδου (ευτυχώς, για αυτόν, που παρουσιάζονται αλλοιωμένες, βέβαια)
    * Οι Έλληνες που απαιτούν ακόμα δημόσια Υγεία και Παιδεία, και οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους κλάδους που δεν αφήνουν τις μαριονέτες-υπουργούς του να φτιάξουν μικρά Succes Story.
    * Οι Έλληνες μικρομεσαίοι έμποροι, που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, και δεν "γεννούν" ευρώπουλα να πληρώνουν τους υπέρογκους φόρους τους, τους μισθούς, και να μην κάνουν άλλοτε εμπορικούς δρόμους των πόλεων, να μοιάζουν σκηνικό αλλά "Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες".
    * Οι Έλληνες που οργανώνονται καθημερινά στο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΕΠΑΜ, ΑΝ. ΕΛΛ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, κ.α. και συλλογικά ψάχνουν, συμμετέχοντας τρόπους αντίστασης και ανατροπής!
    * Οι Έλληνες blogger, που ξεθάβουν δυσάρεστες ειδήσεις για την κυβέρνηση του. Που θυμίζουν στον λαό, ποιοι τον χρεοκόπησαν.
    Ο Σαμαράς μια χαρά τα πάει με τον Στουρνάρα, τον Μορς και τον Τόμσεν. Μπορεί και να κάνουν ήδη και παρέα! Και γιατί να μην τα πηγαίνει καλά;;;
    Από το ίδιο σινάφι είναι, υπάλληλοι όλοι τους είναι, διεθνών τοκογλύφων, και εθνικών και διεθνών "επενδυτών"!
    Το πρόβλημα του Σαμαρά, είμαι εγώ, εσύ, η οικογένεια μας, οι φίλοι μας, οι γείτονες μας, οι συμπολίτες μας! Εμείς που δεν έχουμε πάθει ακόμα αλτσχάιμερ για να λέω στις δημοσκοπήσεις, ότι θα ψηφίσω ΝΔ.  Εμείς που έχουμε τσακωθεί με τον απολιτικ, πολύ άγρια, και δεν ρίχνουμε τις ευθύνες στην κακιά μας μοίρα, και δεν περιμένουμε λύσεις από τον "βύσμα", "τον Θεό", και τους "Ελοχίμ"!
    Για να μην παρεξηγηθώ, ή αναφορά στον "Θεό", αφορά αυτούς που περιμένουν εξ' ουρανού λύσεις για θέματα που ο μεγαλοδύναμος δεν ασχολείται παραδοσιακά, και θέματα που τα λύναμε ανέκαθεν εμείς, οι κοινοί θνητοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου