Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

12.ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

12.ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ 
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
1ηΜΕΡΑ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(15/11).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ:
Αναχώρηση στις 06:30΄από τον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών(Βούλγαρη). Διασχίζοντας τις Κεντρική – Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέσω Εγνατίας Οδού με ανάλογες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων.
Έλεγχος διαβατηρίων,επίσκεψη στα duty free και συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην Ανατολική Θράκη, μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού.
Άφιξη στην Πόλη γύρω στις 16:00΄. Επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Ζωοδόχου πηγής στο Μπαλουκλί. Ξενάγηση με το λεωφορείο στα παλιά τείχη.
Άφιξη στο ξενοδοχείο RAMADA γύρω στις 18:00΄.
Το βράδυ δείπνο με ανάλογη παραδοσιακή μουσική με βάση το πρόγραμμα.    1η διαν/ση στην Πόλη.
2η ΜΕΡΑ.ΣΑΒΒΑΤΟ(16/11).
ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Διασχίζοντας την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου θα επισκεφθούμε  την Ασιατική πλευρά της Πόλης στην Τσάμπλιτσα για να θαυμάσουμε την περιοχή. Αναχώρηση με το φέρρυ μπόουτ για την ιστορική Πρίγκηπο.
Με τα γραφικά παϊτόνια θα διασχίσουμε το διάσημο νησί φθάνοντας μέχρι τον  ιστορικό Ναού Αγίου Γεωργίου Κουδουνά. Ελεύθερος χρόνος στην παραλία. Γεύμα με βάση το πρόγραμμα σε παραλιακή γραφική ταβερνούλα.
Επιστρέφοντας στην Πόλη συνεχίζουμε με προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο, μια εμπειρία πρωτόγνωρη.
Επίσκεψη στην περίφημη αγορά του Καπαλί Τσαρσί.
Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με παραδοσιακή Τούρκικη και Ευρωπαϊκή μουσική ή βόλτα στο Ταξίμ.  2η διαν/ση στην Πόλη.
3ηΜΕΡΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ(17/11).
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:
Πρωινό, επίσκεψη  στο προπύργιο της Ελληνορθοδοξίας μας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.
[Πιθανή] εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πατριαρχικό Θρόνο. Ευχή Πατριάρχου  κ.κ. Βαρθολομαίου. Ξενάγηση  στην Αγία Σοφία για να θυμηθούμε το μεγαλείο των χαμένων πατρίδων, στη δεξαμενή του Ιουστινιανού, το Επταπύργιο, την ιστορική μονή Παναγίας  Βλαχερνών και το διάσημο Τοπ Καπί.
Γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο με βάση το πρόγραμμα.
Ξενάγηση στη Μονή της Χώρας.Βόλτα στο Ταξίμ.   3η διαν/ση στην Πόλη.
4ηΜΕΡΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ(18/11).
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΥΣΑ:
Πρωινό, αναχώρηση στις 06:30΄. Διασχίζοντας την Πόλη με συνεχείς ξεναγήσεις θα επιβιβασθούμε στο φέρρυ μπόουτ για να περάσαμε στη Γιάλοβα.
Ξενάγηση στην ιστορική πόλη της Νίκαιας με τα ερείπια της ιστορικής εκκλησιάς της Αγίας Σοφίας. Θυμίζουμε ότι σαυτή έγινε η Οικουμενική Σύνοδος σε εποχές μεγάλης δόξας του χριστιανισμού και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Περιδιαβαίνοντας τη λίμνη και μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε  στην όμορφη και εντυπωσιακή πόλη της Προύσας μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της γείτονος Τουρκίας με μεγάλη ιστορία. Παίρνοντας το τελεφερίκ θα ανεβούμε στο Όρος Όλυμπο με το εκπληκτικό τοπίο εμπειρία πρωτόγνωρη. Επιστρέφοντας με το λεωφορείο θα περιηγηθούμε στην υπέροχη πόλη, με επισκέψεις στον τάφο του Καραγκιόζη, την περίφημη αγορά, τους τάφους των Οσμανιδών και το διάσημο Καπαλί τσαρσί της Προύσας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο TIARA. Δείπνο(μπουφέ). Βόλτα στην πόλη.       4η διαν/ση στην Προύσα.
5ηΜΕΡΑ.ΤΡΙΤΗ(19/11).
ΠΡΟΥΣΑ-ΛΑΜΨΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΙ - ΘΕΣΝΙΚΗ:
Πρωινό, Αποχαιρετώντας την Προύσα και διασχίζοντας τη Μικρά Ασία νότια της Θάλασσας του Μαρμαρά φθάνουμε στη Λάμψακο.
Mε το ferry bout περνάμε στην Καλλίπολη. Στην  Κεσσάνη αποχαιρετάμε τον ξεναγό, για να φθάνουμε στους Κήπους. Έλεγχος διαβατηρίων, είσοδος στην Ελλάδα και διασχίζοντας την Εγνατία φθάνουμε με το καλό στα σπίτια μας. 
ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Α]. 280 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΤΟΜΑ
Β].  310 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 25-29 ΑΤΟΜΑ.             
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 80 ΕΥΡΩ       
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.
[(3)διανυκτερεύσεις  στο ramada htl στηνΠόλη, μια(1) στο tiara htl στην Προύσα] με πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο καθημερινά).
Εισιτήρια ferry boat για Πρίγκηππο, από Πόλη προς Προύσα και από Λάμψακο στην Καλλίπολη.
Ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα, αρχηγό - συνοδό του γραφείου, τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό,  ταξιδιωτική ασφάλεια, Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Είσοδοι μουσείων, κρουαζιέρα στο Βόσπορο, τα παϊτόνια στην Πρίγκηπο, το τελεφερίκ στην Προύσα. ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ(100 ΕΥΡΩ) ΜΕΧΡΙ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αρχηγός διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος(χωρίς να παραληφθεί τίποτα το οποίο περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για τη συμμετοχή μας, είναι απαραίτητο να διαθέτουμε  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  Ή ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
Πληροφορίες – συμμετοχή
Αρχηγός εκδρομής Γιώργος Φωτόπουλος Ταξχος εα τηλ.6979962184  6936736256 *707717

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου