Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/2/2018)
Ανδρέας
    Τι να πούμε τι, τι να ομολογήσουμε…. Αδιάψευστη πλέον είναι η απόδειξη πως η ΕΛ.ΑΣ μετράει «κατά τις εντολές» που παίρνει. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ! Εκατόν σαράντα χιλιάδες;;;;; Και έρχεται «στο καπάκι» το… Μαξίμου ! να μιλήσει για… ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Πόσες, ρε άχρηστοι; 15, 45, 65, 105, 215000; ΠΟΣΕΣ;; Πήραν μαθήματα από την παλιά έκδοση του βιβλίου «ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ», απο τότε που δεν υπήρχε εικόνα ούτε και φωτογραφία, οπότε τα πρόβατα έτρωγαν ό τι τους έδιναν. Με αυτή την διαστρέβλωση της αλήθειας, η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά!
-----------------------------------------
    Από ό τι φαίνεται, σύμφωνα με τις ενέργειες και δηλώσεις των Συριζαίων, έχουν αποφασίσει να επιτρέψουν το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους σκοπιανούς για το όνομα της χώρας τους. Είναι τόσο άχρηστοι και ιδεοβαρεμένοι περι προλεταριάτου και λοιπών βλακειών, που δεν καταλαβαίνουν πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συναινέσουν στην λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα των σκοπιανών; Δεν καταλαβαίνουν πως στην ονομασία ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στα ελληνικά, αγγλικά, σέρβικα, κινέζικα, σουαχίλι, εσπεράντο και σε όλες τις γλώσσες της γής; Στα υπόλοιπα, ( σύνταγμα κτλ) ας κόψουν το σβέρκο τους, ας κάνουν ό τι θέλουν, δικαίωμά τους είναι. Και δικαίωμά μας να τους αντιμετωπίζουμε ανάλογα…..
-----------------------------------------
    Έ, ρε Καρανίκα, πόσο λίγο εκτιμούν την προσφορά και το έργο σου….. Κάποτε θα…. καταλάβουν το μέγεθος ( της άϋλης ύπαρξής ) σου…. Μα θα είναι αργά! Θα ψάχνεις για δουλειά ελπίζοντας να σε πάρει η Μενεγάκη για «γλάστρα» στην εκπομπή της. Εάν αποφασίσει να την κάνει κωμική!
-----------------------------------------
    Καποιανού του χάριζαν γάϊδαρο, και τον κοίταζε στα δόντια! Αυτό κάνει ο φίλος μου ο Τόσκας, με την δωρεά Λεμπιδάκη. Θέλει να τα κάνει ό τι θέλει ο ίδιος! Λεμπιδάκη, πάρε τα πίσω, έπεσες στην «περίπτωση»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου