Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/2/2018)
Ανδρέας
     Κάποιος πρέπει να κάνει μάθημα ελληνικών εννοιών, σε όσους γράφουν στα διάφορα site. Έγραψε μπλόκ μεγάλης επισκεψιμότητος πως στην Ηγουμενιτσα καταδικάστηκε κάποιος γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον εραστή της γυναίκας του, όταν του έπιασε «στα πράσα». Βρε κακομοίρικα, δεν δολοφόνησε, ΕΦΟΝΕΥΣΕ ή εάν το προτιμάτε, ΣΚΟΤΩΣΕ τον εραστή της γυναίκας του. Ό άνθρωπος, δεν είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ αλλά ΦΟΝΙΑΣ! Η δολοφονία προϋποθέτει δόλο, παγίδα, παγανιά, καρτέρι, κτλ κτλ. Δεν δικαιολογείται με τίποτα το «δολοφονία εν βρασμώ ψυχής»! Άντε πάλι, μάθημα κάνω, και μάλιστα τζάμπα!
-------------------------------------
    «Μικροπράγματα» οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, σύντροφε Μπαλάφα; Μπράβο! Σου είπε κανείς όμως, πως πολλά… «μικροπράγματα» όταν μαζεύονται, κάνουν ένα… «μεγαλοπράγμα»; Αλλά τι να περιμένεις από τέτοιους…
-------------------------------------
    Επιτέλους, κάπου – κάπου, γίνεται και το αυτονόητο. Το Δημόσιο ξαναπέρνει από το ΤΑΙΠΕΔ την πλειοψηφία των μετοχών ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Μετά από δικαστική απόφαση, εννοείται….
-------------------------------------
    Τι εννοεί η συντρόφισα υπουργίνα Ράνια Αντωνοπούλου, που  ζεί με τον σύζυγό της σύντροφο υπουργό Δημήτρη Παπαδημητρίου, όταν λέει πως «δεν έχει κατάλληλο διαμέρισμα για να μείνει στην Αθήνα»; Και τσεπώνει 1.000 ευρώ το μήνα για ενοίκιο…. Καλά, τι νοικιάζει; Έπαυλη στην Εκάλη ή την Κηφισιά; Και γιατί να της πληρώνουν το νοίκι; Έκαναν νόμο, θα μου πείς…. Καλά μου είπε κάποιος πως η τελευταία εισαγωγή καλαμιών «μπαμπού» καταναλώθηκε αμέσως. Τα αγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μοίρασε για καβάλημα στους δικούς του. Ντροπή δεν υπάρχει;;;;; Σαν πεινασμένα λιμοτάγαρα, πέσαν να φάνε από όπου μπορούνε. Δοξάστε τους….
-------------------------------------
    Μας τα έπρηξαν οι τούρκοι με τις NAVTEX κάθε τόσο και λιγάκι. Και σε… «επιλεγμένες» περιοχές μάλιστα. Γιατί και εμείς δεν εκδίδουμε μία ετήσιας διάρκειας για όλο το Αιγαίο ( που στο κάτω – κάτω, δικό μας είναι ) και να την ανανεώνουμε κάθε χρόνο; Αυτό που γίνεται τώρα, είναι κατάχρηση δικαιωμάτων και νομίζω πως κάτι πρεπει να γίνει για επανασυζήτηση του θέματος των NAVTEX και επαναπροσδιορισμό των ισχυόντων, αφού γίνονται αντικείμενο προκλήσεων από κάποιους «καλούς γειτόνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου