Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η Πανθρησκεία ''εργαλείο'' της Νέας Παγκόσμιας ''Αταξίας''



Η Πανθρησκεία ''εργαλείο'' της Νέας Παγκόσμιας ''Αταξίας''
Ανακοίνωση
    Επειδή πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται για την Πανθρησκεία (δήθεν ένωση όλων των θρησκευμάτων) και τον Οικουμενισμό (δήθεν ένωση όλων των χριστιανικών ομολογιών), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ αισθάνεται την υποχρέωση να καταθέσει σε όλους την επίσημη θέση της.
    - Απορρίπτουμε κάθε σκέψη και μόνο για την πολτοποίηση της μόνης και αληθινής πίστης στο Χριστό με άλλα θρησκεύματα.
    - Δεν αποδεχόμαστε την σύνθλιψη της Ορθοδοξίας σε ένα δήθεν ενωτικό Χριστιανικό σχήμα, με τη μέθοδο του ''φτηνού παζαριού'' αποδοχής αμοιβαίων υποχωρήσεων σε υψίστης σπουδαιότητας θεολογικά θέματα και μάλιστα υπό την πρωτοκαθεδρία, όπως φαίνεται, του Πάπα.
    - Διακηρύσσουμε ότι η  Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Οι οικουμενικές σύνοδοι, οι ιεροί κανόνες και τα κελεύσματα των αγίων πατέρων της Ορθοδοξίας δεν τίθενται υπό ουδεμία αμφισβήτηση.
    - Επισημαίνουμε ότι όλες αυτές οι δήθεν ενωτικές κινήσεις εντάσσονται στην προσπάθεια εδραίωσης του νέου Παγκόσμιου Συστήματος, το οποίο επιδιώκει την διάλυση των κρατών-εθνών, ισοπεδώνοντας τα συστατικά στοιχεία των εθνικών ταυτοτήτων, με σκοπό τη δημιουργία μιας αυταρχικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Είναι πλέον πασιφανές ότι ο μοναδικός εχθρός της παγκοσμιοποίησης είναι ο Χριστός και μαζί του ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Εμείς στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δηλώνουμε στρατιώτες του Χριστού και της Ελλάδας!
Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                                        Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

1 σχόλιο:

  1. Ποιό το πρόβλημα με τον οικουμενικό χριστιανισμό; Οικουμενικός δεν είναι ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως; "εις ΜΙΑΝ αγίαν ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ και αποστολικήν εκκλησίαν" δεν πιστεύουμε; Έλεος χριστιανοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή