Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/2/2018)
Ανδρέας
    Έχουν κλέψει 20 τόνους αβοκάντο στα Χανιά, και .. τώρα κάνουν μήνυση! Καλά ξυπνητούρια! Μια απορία έχω όμως. Εκεί στα Χανιά, ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;;;;;
----------------------------------
    Νέα ήθη έχουν επικρατήσει πλέον στην ελληνική πολιτική σκηνή. Και λέω «σκηνή», όρο που χρησιμοποιούν πολλοί, γιατί στην σκηνή ΗΘΟΠΟΙΟΙ εμφανίζονται, τραγικοί και κωμικοί. Σύμφωνα με τα νέα ήθη λοιπόν, κάνεις την μικρή ή μεγάλη «λαμογιά» σου, είτε είσαι πλούσιος είτε φτωχός, και όταν σε πιάσουν στα πράσα ( καλή ώρα ) λές «συγγνώμη, λάθος», γυρνάς πίσω τα λεφτά που πήρες, και…  «όλα καλά, όλα ωραία, χτές ήσουν μ’ άλλονε παρέα»! Και αναλαμβάνεις και την διαβόητη… «πολιτική ευθύνη»! Δοξάστε τους! Μας δέιχνουν το δρόμο!!!!!
----------------------------------
    Οι Σκοπιανοί δεν έχουν το θεό τους! Παραμένουν αμετανόητοι παρά τα όσα λένε για… διαπραγματεύσεις και … συμβιβασμούς. Τι ονόματα προτείνουν; Διαβάστε και φρίξτε!  Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια) Όσο για τις αλλαγές ονομάτων, ο δρόμος θα λέγεται…. οδός... πρώην Αλέξανδρος ο Μακεδόνας και το αεροδρόμιο… πρώην αεροδρόμιο Αλέξανδρος ο Μακεδών. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Και δεν θα τολμούσαν να τα εμφανίσουν αυτά  σε διαπραγματεύσεις, εάν δεν είχαν την στήριξη και διαβεβαιώσεις των ΗΠΑ! Γιατί ή έχουν διαβεβαιώσεις ή είναι τρελοί. Και τρελοί, μάλλον δεν είναι…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου