Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

«Έξωση» σε βουλευτές από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας



«Έξωση» σε βουλευτές από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
    Σε καθεστώς «έξωσης» από ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας βρίσκονται πολλοί υπουργοί και βουλευτές της επαρχίας. Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εστίας», ξενοδοχείο που έχει καταρτίσει σύμβαση με τη Βουλή των Ελλήνων για την διαμονή βουλευτών από την περιφέρεια, ενημέρωσε ότι λόγω ανακαινίσεως των δωματίων για την καλοκαιρινή σεζόν, από τις αρχές του Μάη, οι βουλευτές θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα δωμάτια και η σχετική σύμβαση που υπάρχει με τη Βουλή θα πρέπει να διακοπεί.
    Σύμφωνα με το ίδιο το ρεπορτάζ, μεταξύ των υπουργών που βρίσκονται σε καθεστώς «έξωσης» είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Κόκκαλης και οι βουλευτές της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, Σάββας Αναστασιάδης και Απόστολος Βεζυρόπουλος.
    Σημειώνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τη νομοθεσία, μπορεί να καταβάλει έως 1.000 ευρώ σε βουλευτές της περιφέρειας που δεν έχουν δικό τους σπίτι στην Αθήνα, ως έξοδα διαμονής. Σημειώνεται επίσης ότι για να καταβληθούν χρήματα θα πρέπει ο βουλευτής να προσκομίσει τα σχετικά παραστατικά.   Πολλοί είναι ωστόσο οι βουλευτές που επιλέγουν για τη διαμονή τους δωμάτια ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου