Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ελλάδα – Εσθονία 87 – 75, ενώπιον συγγενών και φίλων.



Ελλάδα – Εσθονία 87 – 75, ενώπιον συγγενών και φίλων.
Ανδρέας Μελεζιάδης
    Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Ηράκλειο ( Γήπεδο «δύο αοράκια») ο αγώνας μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου 2019, με υποτονικό φίλαθλο κοινό, το οποίο αποτελείτο από… συγγενείς και φίλους, καθώς και παιδιά. ( 500 περίπου άτομα)
    Από την Εθνική μας απουσίαζαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ και Ολυμπιακού, καθώς και οι αγωνιζόμενοι σε ομάδες του εξωτερικού, πλήν του Μπουρούση που ήταν παρών.
    Λίγο η καθημερινή και η ώρα, λίγο η απουσία βασικών παικτών, λίγο η μικρή δυναμικότητα του αντιπάλου και λίγο η επιλογή γηπέδου, συντέλεσαν συσσωρευτικά στην μικρή προσέλευση κόσμου.
    Εδώ πρέπει να σημειωθεί το «αλαλούμ» των διοργανωτών, την στιγμή που προγραμματίζουν αγώνες των εθνικών ομάδων, τις ημέρες που οι κορυφαίες ομάδες των χωρών έχουν επίσημους αγώνες στην Euroleague  με αποτέλεσμα την μη συμμετοχή των παικτών τους στην Εθνική Ομάδα. Η αντιπαλότητα, καλά κρατεί… εις βάρος του μπάσκετ αλλά και των εθνικών ομάδων. Στην προκειμένη περίπτωση, της δικής μας, γιατί για αυτήν ενδιαφερόμαστε.
    Για την ιστορία, σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η Εθνική μας επεβλήθη της Εσθονίας με σκόρ   87 – 75.
Η σύνθεση της Εθνικής:
EΛΛΑΔΑ:  Αθηναίου , Μποχωρίδης , Μπουρούσης , Γιαννόπουλος, Γκίκας , Κασελάκης , Κατσίβελης , Λούντζης, Μαργαρίτης , Μαυροειδής , Σάκοτα, Βασιλόπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου