Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/2/2018)
Ανδρέας
    Μάλιστα…. Περνάνε από πειθαρχικό τους (υποτιθέμενους) δημοσιογράφους των καναλιών, για την κάλυψη του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης! Θα τους κάνουν την μούρη κρέας! Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί, ή εάν προτιμάτε, η φοράδα στ’ αλώνι! Αυτοί οι «δημοσιογράφοι», ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Η μία είναι εκείνη των μισθοδοτουμένων από τα κόμματα, και η άλλη εκείνη αυτών που υποστηρίζουν την ιδεολογία κάποιων κομμάτων, επιδιώκοντας την εύνοιά τους. Κάτι ανάλογο δηλαδή, με τα πρωταθλήματα που κέρδιζε ο Ολυμπιακός με τους διαιτητές. Δεν τους πλήρωνε όλους! Υπήρχαν κάποιοι Ολυμπιακώτεροι των Ολυμπιακών, που επεδίωκαν την εύνοια ( και το κατάφερναν) για μελλοντική εξέλιξη. Έτσι, για να μην νομίζουμε πως το ποδόσφαιρο και η πολιτική δεν έχουν «κοινούς γεωμετρικούς τόπους» ( αν θυμάμαι από τα μαθηματικά…)
----------------------------------
    Όπως τα λεμόνια δημιούργησαν την μαφία, έτσι και οι μπακαλιάροι δημιούργησαν τον IRA! Εάν θέλετε, σας το αναλύω…. κάποια άλλη φορά.
----------------------------------
    Θα βλέπουν τα τηλέφωνα μέσα από τους τοίχους; Έ, ρε , χαρά οι μπανιστηρτζήδες…. Αρκεί να δείχνουν και .. έγχρωμες εικόνες!
----------------------------------
    Φαίνεται πως η εξαγορά των κόκκινων δανείων των στρατιωτικών από το ΥΠΕΘΑ θα είναι γεγονός. Ίσως έτσι ανασάνουν πολλοί συναδελφοι, που «πνίγονται»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου