Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/2/2018)
Ανδρέας
    Επειδή από ό τι δείχνουν τα πράγματα, οι «δικοί» μας είναι έτοιμοι να πάνε στις διαπραγματεύσεις αποφασισμένοι να επιτρέψουν παράγωγο του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους Σκοπιανούς, ιδεοβαρεμένοι, αδιάφοροι εθνικά και αθεράπευτα διεθνιστές, παρά την γνώμη του Ελληνικού Λαού που έχει ήδη εκφρασθεί, χαίρομαι ιδιαίτερα που οι Σκοπιανοί δείχνουν αδιαλλαξία τόσο στο όνομα, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα «υπο συζήτηση». Ίσως φτάσουμε στο να δίνουμε εμείς, και να μην συμφωνούν να πάρουν οι Σκοπιανοί, γιατί θέλουν ολο το «πακεττο». Μακάρι η αδιαλλαξία τους να είναι η αιτία να μην συμφωνηθεί τίποτα, που είναι και η καλύτερη λύση. Όμως, η ποντικομαμμή και οι Αμερικανοί καραδοκούν….
-----------------------------------------
    Μαθήματα δημοσιογραφίας στην ΕΡΤ3; Μα φυσικά και χρειάζεται, για να βγάλει τις παρωπίδες και να καταλάβει πως το ουράνιο τόξο ( όχι το σκοπιανό) έχει πολλά χρώματα, και όχι μόνο τα ερυθράς αποχρώσεως. Βέβαια, ο Παππάς ( πατήρ) δεν ήθελε να πεί αυτό… Ήθελε να πεί να μην τον «ζορίζουν»!
-----------------------------------------
    Άσε μας και σύ ρε Φραγκούλη με τον ΠΑΟΚ σου…..
-----------------------------------------
    Όλα από το… «πανέρι»! Δεν είδα κανένα Μέσι, Ρονάλντο, Νεϋμάρ, Καβάνι, άντε και Ρούνεϋ, Ματσεράνο, Ιμπραήμοβιτς κτλ να έρχεται… Από τα «λιμά» και πάλι. Και κάθε ομάδα, θα παίζει με 8+ ξένους… Χωρίς περισσότερα σχόλια….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου