Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ερωτικό παιχνίδι με χειροπέδες... τους οδήγησε στην αστυνομία



Ερωτικό παιχνίδι με χειροπέδες... τους οδήγησε στην αστυνομία
    Η γυναίκα είχε την φαεινή ιδέα να της περάσει χειροπέδες ο σύζυγός της για να αναλάβει αυτός τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού...
    Το ερωτικό παιχνίδι ενός ζευγαριού στο γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας δεν είχε το αναμενόμενο τέλος.
    Μπήκαν οι χειροπέδες όμως μετά το σεξουαλικό ξεφάντωμα, οι δύο Γερμανοί δεν έβρισκαν το κλειδί που θα απελευθέρωνε τη γυναίκα.
    Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild", το ζευγάρι από το Μπράουνσβάιγκ της Γερμανίας απολάμβανε τον έρωτά του, χτες, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Η γυναίκα είχε την φαεινή ιδέα να της περάσει χειροπέδες ο σύζυγός της για να αναλάβει αυτός τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού. Μάλλον ήθελε ποικιλία στην ερωτική της ζωή .Κι έτσι αποφάσισε να του δώσει πρωτοβουλίες για πιο προχωρημένες καταστάσεις.
    Κι όταν το ζευγάρι κουράστηκε να κάνει σεξ, τότε άρχισε να ψάχνει το κλειδί. Πουθενά όμως! Το ζευγάρι έψαξε όλο το σπίτι για να βρει το κλειδί. Μάταια όμως! Πέρασαν αρκετές ώρες ψάχνοντας το κλειδί κι όταν απογοητεύτηκαν, τότε ο άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία για να βρει τη λύση. Τι να κάνουν αφού βρέθηκαν σε αδιέξοδο;
    Το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να απελευθερώσουν τη γυναίκα και όλοι ήταν χαρούμενοι.Πάντως, το κλειδί από τις χειροπέδες δεν έχει βρεθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου