Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/10/2017)
Ανδρέας
    Ομόφωνα ένοχος ο Άκης, η «Κυβέλη» και οι υπόλοιποι. Απολύτως λογικό και προβλεπόμενο. Το θέμα μας είναι όμως, εάν θα ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ή όχι. Σκέφτηκα να κάνω ένα «κουίζ» για το θέμα, αλλά τελικά το βρήκα περιττό, αφού 9 στους 10 θα έλεγαν «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ». Πιστεύει κανείς το αντίθετο;;;;
------------------------------------------------
    Επισκέφθηκα πέρσι στη ΔΕΘ, το Θεματικό Πάρκο  του Ευγένιου Τριβιζά που λειτουργούσε αρκετό καιρό και μάλιστα πολυδιαφημιζόμενο. Πήγα για τα εγγόνια μου, νομίζοντας πως θα τους προσφέρω κάτι αξιόλογο. Εντυπωσιάστηκα από την ανοργανωσιά, την προχειρότητα, την διαφήμιση ανύπαρκτων δραστηριοτήτων, και όλα αυτά με ένα πολύ «τσουχτερό» εισιτήριο ( 7 ευρώ το άτομο). Εκεί στην Αθήνα, εάν θέλετε να πάτε, να ρωτήσετε προηγουμένως άλλους που πήγαν, γιατί… «όποιος νιόμαθε δεν τα γερονταφήνει»!
------------------------------------------------
    Και ρωτάει ο Γκιουλέκας τον Σπίρτζη για το «ΜΕΤΡΟ» ! Σε κουβέντες να βρισκόμαστε; Αφού θα τελειώσει του Αγίου Πού@@ου ανήμερα! Τι περιμένουν, δηλαδή, με κάποιο «μαγικό» τρόπο σε μια νύχτα να φύγουν όλες οι λαμαρίνες που καλύπτουν τα έργα και να αποκαλυφθεί το… 8ο θαύμα; Άσε να πάει πρώτα ο εγγονός μου στο Γυμνάσιο και βλέπουμε… Προς το παρόν, πάει στο νηπιαγωγείο.
------------------------------------------------
    Όποια πέτρα απάτης και να σηκώσεις, Πατρινούς θα βρείς από κάτω. Μην ξεχνάμε, ότι και το Παπανδρέϊκο από εκεί δίπλα είναι. Όμως, να μην γενικεύουμε τα πράγματα. Δεν είναι όλοι έτσι, το αντίθετο μάλιστα. Η Πάτρα και η περιοχή της έβγαλε αξιολογώτατους ΄Ελληνες που προσέφεραν πολλά στην Πατρίδα.
------------------------------------------------
    Ρε Παρασκευόπουλε, τι θα κόστιζε περισσότερο; Η κατασκευή μιας φυλακής ή τα καθημερινά εγκλήματα που κάνουν οι αποφυλακισθέντες με τον Νόμο σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου