Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2017)
Ανδρέας
      Αυτές τις γιορταστικές μέρες που περνούμε, είναι επόμενο το ενδιαφέρον των αναρτήσεών μου να επικεντρώνεται σε ιστορικά θέματα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα. Δεν απολογούμαι, φυσικά για αυτό, αφού νομίζω πως έρχονται πρώτα. Μήπως και διαβάσει κανένας και ξυπνήσει, και καταλάβει τι του γίνεται. 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912, 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, μέρες απαράμιλλης Δόξας και Εθνικής Ανατάσεως.  Γιατί, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, όσο και να θέλουν να μας αλλάξουν με χίλια δυό τερτίπια. Και, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!
----------------------
    Τι θα γίνει, ρε παιδιά με αυτό το STAR CHANEL; Δεν μπορώ με τίποτα να δώ κινηματογραφική ταινία του το βράδυ. Συνήθως, βάζει από τις 9 μέχρι τις 2 πμ δύο ταινίες, που «βλέπνται» ( για εμένα τουλάχιστον) Αρχίζει το έργο, να μια διαφήμιση 20΄στη μισή ώρα. Πάει καλά, την αντέχω. Ξαναρχίζει το έργο, να ακόμα μια διαφήμιση. Αυτή δεν ξέρω πόσο κρατάει, γιατί με παίρνει ο ύπνος και όταν ξυπνώ στον καναπέ, βρίσκομαι μετά το μέσο της επόμενης ταινίας, γύρω στη 1 πμ. Για αυτό σας λέω, τι θα γίνει, θα δούμε καμιά ταινία;;;; Το ΕΣΡ έχει να «προτείνει» τίποτα;
----------------------
    Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι. Το τελευταίο ταγκό στη Βαλένθια! Και το πρώτο… δυστυχώς! Για τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή λέω, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, πάντα με την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ!
----------------------
    Το είπα πριν λίγες μέρες το ξαναλέω. Η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά στην Κρήτη, και μάλιστα όχι μεμονωμένα αλλά σε ολόκληρη. Προστατεύουν τον πολίτη από τις απατεωνιές των τραπεζών. Διαβάστε την ανάρτηση.
----------------------
    Δεν πήγε ο Μπουτάρης στην χτεσινή Δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο. Πρωτοφανές για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης! ΠΟΤΕ δεν απουσίασε, επι σειρά ετών! Φαντάζομαι ότι θα  υπήρχε σοβαρό πρόβλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου